COVID-19 UPDATE 15 december : our photo booths are corona-proof, check all information

Blog (only available in Dutch)

In our blogs you read about photo booths, parties, fun, events, weddings, marketing inspiration and much more. Organizing an event for fun or marketing purposes is always driven by original, creative ideas. With our tips we help you to create everlasting memories.

We regret to say that all our blogs are written in Dutch. 

Vier verschillende verhuurmethodes

Je kiest uit maar 4 verschillende formules om te huren! Wat wil je zelf doen : haal je de photobooth op en doe je alles zelf of ga je voor levering, wil je ‘m met óf zonder gastheer/vrouw? We zetten de verschillen, voordelen én nadelen op een rijtje.

13 januari 2021

Read the blog (in Dutch)...

Zomer greenscreen photobooth

Het is eind december en wij willen je vast 'warm' maken voor de zomer met de zomer greenscreen fotostudio/photobooth.

28 december 2020

Read the blog (in Dutch)...

JE EIGEN START ANIMATIE OP DE FOTOSPIEGEL OF PHOTOBOOTH

De SelfieSpiegels en verschillende photobooths zijn supergaaf door de animatie waarmee het publiek verwelkomt wordt. We hebben standaard animaties, maar de start animatie kunnen we voor je personaliseren, inclusief eigen foto, tekst en/of logo.

23 december 2020

Read the blog (in Dutch)...

Marketing voor een prikkie : Online mond-tot-mond reclame

Adverteren in kranten, met folders, en zelfs online adverteren is kostbaar. Een optie die én goedkoop is én die het beoogde effect heeft, is teruggaan naar de mond-tot-mondreclame, maar dan via social media: laat jouw huidige klanten de reclame maken!

4 december 2020

Read the blog (in Dutch)...

10 manieren om het optimale uit jouw eigen photobooth te halen 

Je hebt een eigen photobooth aangeschaft. Hij staat er prachtig te shinen in je bedrijf. Die investering mag renderen! Wij geven je 10 tips hoe je het hoogste rendement kan halen uit een eigen photobooth. 

12 november 2020

Read the blog (in Dutch)...

Word jouw eigen marketeer zonder moeite!

Gedaan met dure en tijdrovende marketinginitiatieven: bij de aankoop van een photobooth investeer je een minimum aan geld, maar haal je er een maximum aan marketing en promotie uit! Hoe dan, vraag je je af…

23 oktober 2020

Read the blog (in Dutch)...

Augmented Reality innovatie voor een ultieme photobooth experience

Met AR ontstaan nieuwe mogelijkheden voor een ongekende ervaring en interactie met een bezoeker. Perfect voor marketing én fun.

21 oktober 2020

Read the blog (in Dutch)...

De 6 leukste bruiloft thema’s van nú

Wij geven jou een overzicht van de leukste bruiloft thema’s van nú! Van 'back to basic' op de boerderij tot een vette disco, we zien het allemaal terug het komende jaar.

12 september 2020

Read the blog (in Dutch)...

Make a moodboard for your wedding or other event

Ga jij binnenkort trouwen of organiseer je een ander event? Maak dan een moodboard voor je bruiloft of evenement! In dit artikel vertellen we je meer.

1 september 2020

Read the blog (in Dutch)...

10 dingen om te doen de dag na je bruiloft

De dag na je bruiloft zijn jullie een kersvers getrouwd stel. Naast kijken naar die ring en honderdmaal tegen elkaar zeggen dat je het nog steeds niet kan geloven, zijn er nog heel wat andere dingen die je kan doen...

17 augustus 2020

Read the blog (in Dutch)...

Een photobooth voor je diploma uitreiking

Je diploma uitreiking is een van de belangrijkste dagen voor een school. De kinderen hebben hard gewerkt om alle vakken te halen. Één van de beste manieren om dit vast te leggen is met een photobooth...

12 juni 2020

Read the blog (in Dutch)...

12 zaken waar je op moet letten bij het huren van een photobooth

Ben je op zoek naar uniek Halloween Entertainment? Toffe selfies maken tijdens jouw Halloween feest met een bijpassende photobooth is een hele goede keuze! ...

14 oktober 2018

29 mei 2020

Read the blog (in Dutch)...

Doe het SelfieBox is part of

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media