Deze website maakt gebruik van cookies

kerst photobooths

Kerst Entertainment voor een onvergetelijk kerst event

Organiseer je een kerstfeest? Op zoek naar ‘iets’ onvergetelijks? Met een fotohokje op een kerstfeest heb je een gegarandeerd succes! Of je nu een kerstfeest op een bedrijf organiseert, een kerstmarkt, kerstgala op school of een kerstactie als winkelcentrum promotie zoekt, een photobooth is gewoon een succes!

christmas enclosed photobooth

Kerst fotohokje

Deze photobooth is het traditionele fotohokje zoals je dat van het treinstation kent, maar dan in een hip, eigentijds jasje. Hij ziet er tof uit, je staat achter een gordijn én je hebt superkwaliteit foto’s door de mooie studioflitser die erop staat.

christmas photobooth compact

Kerst photobooth Compact

Deze kerst photobooth is meer een fotohokje in een open concept. Je hebt een fotozuil én een losse achterwand waarvoor je gasten op de foto gaan. Voor die achterwand kun je kiezen uit allerlei leuke stofjes die we hebben!

christmas greenscreen photobooth

Kerst photobooth met greenscreen 

Je gaat op de foto voor een greenscreen wand, de photobooth verandert deze achtergrond in een winterlandschap, arreslee, een knapperend haardvuurtje én ineens valt er sneeuw over je heen …

snowglobe photobooth

Snowglobe Photobooth

Wil je écht iets superunieks op je event? In deze 3,5 m hoge sneeuwbol sneeuwt het écht! En als je binnen bent legt onze event fotograaf je op de foto vast. De foto krijg je natuurlijk direct mee.

dickens photographer

Dickens Fotograaf met Photobooth

De kerstsfeer uit de tijd van Charles Dickens roept nostalgische herinneringen op. En die herinneringen brengen we graag tot leven! Bij onze Nostalgische Dickens Photobooth staat een rek vol Dickens/Nostalgische kleding.

christmas photo mirror

Vintage Kerst Fotospiegel

Glitter & glamour party’s vragen gewoon om feestelijk kerst entertainment. Hoe feestelijk wil je het hebben? Onze gave Vintage SelfieSpiegel in kerststijl is een aanwinst voor je kerstevent.

enclosed photobooth

DOE HET SELFIEBOX MET GORDIJN

Deze photobooth is het traditionele fotohokje zoals je dat van het treinstation kent, maar dan in een hip, eigentijds jasje. Hij ziet er tof uit, je staat achter een gordijn én je hebt superkwaliteit foto’s door de mooie studioflitser die erop staat.

beauty christmas photo mirror

Beauty Kerst Fotospiegel

Kerst is hét glamour feest bij uitstek, wat past daar nou beter bij dan onze supercoole, glimmende, glamour SelfieSpiegel?! Precies! voor een kerstfeest met stijl kies je voor de Beauty SelfieSpiegel!

polaroid photogirl

Kerst Polaroid Fotomeisjes

Ondanks Instagram, Facebook, onze high-tech fotoprinters en andere vernuftige moderne oplossingen is de klassieke polaroid nog steeds een zéér gewild ding. 1x Klikken, de print rolt er supersnel uit, even wapperen en klaar! Onze polaroid fotomeisjes/boys regelen het op je kerstfeest.

photopod christmas

Mini Kerst photobooth

Dit is de allerkleinste oplossing die we maken konden. Handig om voor je kerstfeest zelf bij ons op te halen, of ideaal om door ons te laten verzorgen als je maar weinig ruimte tot je beschikking hebt. Deze photobooth is handzaam, in hoogte verstelbaar én ziet er supertof uit!

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media