Deze website maakt gebruik van cookies

Extra's voor bij je photobooth

Om je photobooth nog leuker, completer of socialer te maken

Een fotohokje huren is al leuk, maar we kunnen het nog leuker maken! Met wat extraatjes maak je het nog completer, valt het meer op, ben je nog meer ontzorgd, is je fotoactivatie completer of nóg socialer.

gastenboek bruiloft

GASTENBOEK SERVICE VOOR BRUILOFT

Met onze gastenboek service zorgen wij bij je bruiloft voor een gastenboek, pennen, fotoplakkers, tafel decoratie én we zorgen dat je gasten allemaal een fotostripje inplakken. Zo krijg je aan het einde van het feest een kant-en-klaar gastenboek, bomvol met de tofste plaatjes.

SOCIAL MEDIA FRAMES EN FOTOFRAMES

Voordat je gasten voor de photobooth stappen nemen ze een fotoframe mee dat ze voor zich kunnen vasthouden. Zo staan ze in een Instagram post, Facebook post of gewoon in een leuk gepersonaliseerd kader met je eigen opmaak en tekst.

De social media borden en meer dan 60 verschillende fotokaders bestel je simpel in onze webshop SelfieFun.nl

FOTOLIJST MET EIGEN TEKST EN OPMAAK

Deze fotolijsten maken we in iedere kleur, met iedere tekst en zelfs in een vorm naar keuze! Superleuk voor bij een photobooth, polaroid fotograaf of bij een mobiele fotograaf.

Deze fotolijsten kun je bestellen in onze webshop SelfieFun.nl

Party Fotograaf

Wil je naast de foto’s uit het fotohokje ook nog een impressie van je feest? Upgrade onze gastheer/vrouw dan naar een Party Fotograaf. Wij zorgen voor het fotohokje én maken tussendoor foto’s van je feest.

TV slideshow photobooth

LIVE STREAMING NAAR TV'S

Hangen er op je event TV schermen? Of heb je een beursstand waar je 1 of meerdere TV’s op gaat hangen? Dan kunnen de selfies uit het fotohokje gestreamd worden, in een slideshow, naar deze schermen. Heb je zelf nog geen TV's? Wij beschikken ook over 49" TV's met statieven!

IPAD ZUIL(EN) VOOR LIVE SOCIAL SHARING

Direct na het maken van de foto’s verschijnen deze ook op de iPad zuil(en). Hiervandaan kan de bezoeker de foto direct naar zichzelf mailen, delen op Facebook of tweeten op Twitter, of zelfs versturen naar z’n smartphone.

photobooth in own branding

DOE HET SELFIEBOX MET JE EIGEN LOGO/BRANDING

Al onze fotohokjes kunnen we van jouw unieke branding voorzien. Zo krijgt deze de uitstraling van jouw bedrijf of merk. We hebben verschillende photobooths, en iedere uitvoering heeft weer andere mogelijkheden om jouw branding te verwerken.

Fotohoesjes / Fotomapjes voor fotoprints en fotostripjes

Foto's uit de photobooths en onze fotomarketing activaties kunnen we uitdelen in fraaie mapjes. We hebben standaard voorbedrukte mapjes met leuke teksten/designs, maar kunnen ze ook maatwerk voor je bedrukken met eigen logo/tekst. Er zijn mapjes voor fotostrips van 5 x 15 cm, maar ook voor 10 x 15 cm en 13 x 18 cm.

In onze webshop SelfieFun.nl tref je allerlei voorbeelden, prijzen en maten

cargo bike photobooth

DOE HET SELFIEBakfiets

Deze unieke opvallende photobooth bakfiets past helemaal in de trend van de foodtrucks. Perfect voor festivals, op het strand, in winkelcentra, midden in het bos of … Inclusief iPad voor social sharing én ingebouwde TV met slideshow van de selfies.

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media