Deze website maakt gebruik van cookies

Meet our team

Smile! Grab a prop and strike a pose!

Renting a photobooth is fun, a party! And when you use photos for photo marketing, fun and good people are even more important for a successful campaign. But how much fun are our people? On this page you can meet us, see who we are and what we do. From the people who come over to place or supervise the photobooth at your location to the people at the office with who you arrange everything down to the last detail in advance with.

PETER Eigenaar & Fotograaf

Van een spontaan idee groeide het concept voor de Doe het SelfieBox. Peter bedacht en creëerde het fotohokje.

Hij is verantwoordelijk voor marketing, sales en wat verder bij ons bedrijf om de hoek komt kijken. Heel soms kom je ‘m tegen als fotograaf of plaatst hij een fotohokje.

ANJA Sales & Gastvrouw

Op kantoor is Anja actief in de verkoop. Van offertes tot beurzen en alles wat komt kijken bij de sales.

Representatief, positief en enthousiast is Anja elke dag. Met haar makkelijke babbel en innemende glimlach past zij op ieder event, of het nu zakelijk of privé is. Ook bij een internationaal event heb je aan Anja de juiste gastvrouw, haar Engels is uitstekend. Of je nu een fotohokje gaat huren of een fotospiegel, Anja regelt het met haar charmes én organisatie talent feilloos voor je.

LINDA Planning & Gastvrouw

Op kantoor zorgt Linda dat onze events goed gepland worden en dat doet ze op heel accurate wijze. Zij is er verantwoordelijk voor dat iedereen op het juiste moment vertrekt, naar de juiste locatie. Zij zorgt voor de voorbereidingen voor onze gastheren, gastvrouwen en bezorgers.

Maar tijdens events kom je Linda ook tegen als gastvrouw. Ze is multi-inzetbaar, en met haar glimlach en daadkrachtige houding zorgt zij dat jouw event een succes wordt.

JONÉLL Grafisch ontwerp

Jonéll kom je op locatie bijna niet tegen, maar in de periode voor je event helpt zij je met haar design skills. Als grafisch ontwerpster is zij verantwoordelijk voor de designs van fotostripjes, fotoprints, social media borden, fotokaders, custom branding, fotomapjes en meer.

SJOERD Logistiek & Gastheer

Sjoerd zorgt ervoor dat alle photobooths ingepakt en klaargemaakt worden voor events. Zo is hij de spil in de wekelijkse voorbereidingen,

Op locatie komt Sjoerd de Doe het SelfieBoxen en SelfieSpiegels als gastheer begeleiden. Met plezier én een glimlach helpt hij je gasten tijdens je feestje. Handig met techniek en gevoel voor een feestje. Gastvrij met een glimlach!

KIRBY Gastvrouw

Gastvrouw Kirby is een stralende, gezellige gastvrouw die overal met een twinkel in de ogen binnenstapt. Met die twinkel weet ze de toon te zetten en voelt iedereen zich snel op z’n gemak bij Kirby.

RICK Gastheer

Deze charmante én altijd gezellige gastheer is het best in zijn sas op een feestje. De eeuwige glimlach van Rick zet je hele event de sfeer. Dedicated om je te helpen, daadkrachtig én gastvrij zijn de sterke kanten van Rick.

ANGÉLIQUE Fotograaf

Ze weet alles van foto’s, houdt niet van nabewerking en schiet het liefste direct een toffe foto. Als fotograaf doet ze dat met de camera in de hand, maar bij de fotohokjes weet ze dat ook met de ingebouwde camera te bereiken.

100% Energiek, vlot, persoonlijk en zéér enthousiast bij onze fotohokjes!

ROOS Gastvrouw

Roos helpt je op ieder soort feest graag met het op zéér enthousiaste wijze vervullen van haar rol als gastvrouw. Of je nu een feestje hebt en een gezellige dame zoekt, of een bedrijfsmatig event en een accurate en gastvrije hostess wenst. Roos kan alle kanten met gemak aan!

ELISE Gastvrouw

Onze gezellige, spontane en vlotte gastvrouw Elise is een topper voor je feestje. Haar fijne glimlach breekt al snel het ijs. Als gastvrouw bij één van onze spiegel photobooths, als ‘polaroid’ fotograaf of gewoon bij een fotohokje. Ze kan het allemaal én ze doet het met zoveel plezier.

PIETER Gastheer

Op charmante wijze maakt Pieter je gasten wegwijs bij de photobooth. Zijn professionele voorkomen, en het gevoel dat hij overbrengt op je gasten zorgt voor de finishing touch bij ons enorm leuke foto entertainment.

ED Gastheer

Een warm welkom is gegarandeerd met gastheer Ed. Zijn fijne persoonlijkheid zorgt voor een positieve bijdrage aan je event. Met zijn hartelijkheid en motivatie heb je een hele fijne gastheer aan Ed voor je businessevent, bedrijfsfeest of bruiloft.

ESTHER Gastvrouw

Of je een feestje in de lokale bejaardensoos wilt opleuken, of een ‘kudde’ middelbare scholieren in toom wilt houden, met Esther zit je goed! Elk feestje, van bruiloft, bedrijfsfeest tot open dag of festival wordt een succes met Esther bij de photobooth.

Een gezellige en enthousiaste dame!

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media