Deze website maakt gebruik van cookies

Mobiele Fotografie

Foto's maken op elk plekje van je event/locatie!

Een fotoactie met greenscreen, ook wel chromakey genoemd, is toch wel onze specialiteit. Of je deze nu wilt inzetten in een winkelcentrum, op een beurs, op je bruiloft, open dag of … We hebben allerlei leuke oplossingen voor een onvergetelijke greenscreen photobooth ervaring. Hieronder kom je allerlei leuke suggesties tegen.

Heb je zelf een uniek idee met greenscreen? Laat het ons weten, we helpen je graag om het te realiseren : 088-8580888 !

Polaroid fotograaf & Polaroid fotomeisjes

De nieuwe ‘polaroid’ ! Ondanks Instagram, Facebook, onze high-tech fotoprinters en andere vernuftige moderne oplossingen is de klassieke polaroid nog steeds een zéér gewild ding. 1x Klikken, de print rolt er supersnel uit, even wapperen en klaar! Onze polaroid fotograaf regelt het voor je.

Ongekende foto marketing voor jouw volgende event!

social media promotion team

Social Media Foto PromotieTeam

Wil je meer likes op Facebook? Meer volgers op Instagram? Onze gastvrouwen gaan samen op pad om op een event jouw bedrijf onder de aandacht te brengen met fotomarketing. Met een social media bord en MobieleFotoBox maken ze foto’s van de bezoekers die snel op social media gedeeld kunnen worden.

roaming photographer

mobiele fotograaf

Onze gastheren/vrouwen lopen met handige MobieleFotoBoxjes rond op je event. Even een fotootje maken, met de MobieleFotoBox sturen ze hun foto direct door naar een e-mailadres, staan ze gelijk op Facebook én als je wilt worden ze nog geprint ook!

mobiele greenscreen fotomarketing

Greenscreen is superleuk en resulteert in vele ‘WOW’s bij je bezoekers. Met deze greenscreen foto marketing oplossing lopen we met een mobiel greenscreen over je event. Dat is pas een ‘WOW’factor!

photoframe with photographer

Mobiele fotograaf met fotokader

We gaan op pad om je event, bedrijf, merk of boodschap onder de aandacht te brengen met fotomarketing. Met een op maat gemaakt fotokader en onze Mobiele FotoBox maken we foto’s van de bezoekers. Deze foto’s kunnen we mobiel printen of ze laten delen op social media.

mini photomirror

Mobiele fotograaf met mini fotospiegel

Onze gastheer/vrouw loopt over je event, door je (kleding)winkel, winkelcentrum, festival of ... hij laat je bezoekers met de handspiegel een foto maken van zichzelf. Je kunt kiezen of je de foto's digitaal wilt laten delen, of ze direct wilt laten printen.

Doe het SelfieBox is part of

Logo BooqBox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media