Deze website maakt gebruik van cookies

Mobiele Fotografie

Foto's maken op elk plekje van je event/locatie!

Een fotoactie met greenscreen, ook wel chromakey genoemd, is toch wel onze specialiteit. Of je deze nu wilt inzetten in een winkelcentrum, op een beurs, op je bruiloft, open dag of … We hebben allerlei leuke oplossingen voor een onvergetelijke greenscreen photobooth ervaring. Hieronder kom je allerlei leuke suggesties tegen.

Heb je zelf een uniek idee met greenscreen? Laat het ons weten, we helpen je graag om het te realiseren : 088-8580888 !

DOE HET SELFIEBOX COMPACT

Deze photobooth is meer een fotohokje in een open concept. Je hebt een fotozuil én een losse achterwand waarvoor je gasten op de foto gaan. Voor die achterwand kun je kiezen uit allerlei leuke stofjes die we hebben!

lees meer over deze photobooth ...
polaroid photographer

Polaroid fotograaf & Polaroid fotomeisjes

De nieuwe ‘polaroid’ ! Ondanks Instagram, Facebook, onze high-tech fotoprinters en andere vernuftige moderne oplossingen is de klassieke polaroid nog steeds een zéér gewild ding. 1x Klikken, de print rolt er supersnel uit, even wapperen en klaar! Onze polaroid fotograaf regelt het voor je.

Ongekende foto marketing voor jouw volgende event!

social media promotion team

Social Media Foto PromotieTeam

Wil je meer likes op Facebook? Meer volgers op Instagram? Onze gastvrouwen gaan samen op pad om op een event jouw bedrijf onder de aandacht te brengen met fotomarketing. Met een social media bord en MobieleFotoBox maken ze foto’s van de bezoekers die snel op social media gedeeld kunnen worden.

roaming photographer

mobiele fotograaf

Onze gastheren/vrouwen lopen met handige MobieleFotoBoxjes rond op je event. Even een fotootje maken, met de MobieleFotoBox sturen ze hun foto direct door naar een e-mailadres, staan ze gelijk op Facebook én als je wilt worden ze nog geprint ook!

mobile greenscreen

mobiele greenscreen fotomarketing

Greenscreen is superleuk en resulteert in vele ‘WOW’s bij je bezoekers. Met deze greenscreen foto marketing oplossing lopen we met een mobiel greenscreen over je event. Dat is pas een ‘WOW’factor!

photoframe with photographer

Mobiele fotograaf met fotokader

We gaan op pad om je event, bedrijf, merk of boodschap onder de aandacht te brengen met fotomarketing. Met een op maat gemaakt fotokader en onze Mobiele FotoBox maken we foto’s van de bezoekers. Deze foto’s kunnen we mobiel printen of ze laten delen op social media.

mini photomirror

Mobiele fotograaf met mini fotospiegel

Onze gastheer/vrouw loopt over je event, door je (kleding)winkel, winkelcentrum, festival of ... hij laat je bezoekers met de handspiegel een foto maken van zichzelf. Je kunt kiezen of je de foto's digitaal wilt laten delen, of ze direct wilt laten printen.

EEN PHOTOBOOTH HUREN KUN JE VOOR IEDERE GELEGENHEID!

Een fotohokje huren bij de Doe het SelfieBox is gegarandeerd een avond vol plezier! Perfect voor bruiloften, jubilea, verjaardagen, beurzen maar ook voor ieder ander event! De fotobooth werkt vol-automatisch. Je stapt voor de camera, kiest een fotogadget (snor, bril, hoed, of … op een stokje) uit en klikt op het touchscreen zodra je er klaar voor bent. Op het scherm wordt afgeteld : 3,2,1 … en dan maakt deze automatisch een foto. Na 3 foto’s rolt er automatisch een printje van je selfie aan de zijkant naar buiten!

DE MEESTE KEUZE IN FOTOBOOTHS

We hebben 7 verschillende photobooths beschikbaar. Zo is er altijd een model dat bij jou en je event past! Of je nu zoekt naar een standaard goedkope fotopaal/fotozuil. of een gesloten fotohokje, of de unieke bakfiets, nostalgische fotocamera, het kan allemaal. Wil je meer dan een photobooth en wil je aan de slag met foto marketing? Ook dan hebben we heel veel leuks voor je!

Een fotobooth huren, maar je weet even niet wat je moet kiezen? Dan mag je ons natuurlijk best even bellen : 088-8580888! We helpen je graag bij het maken van een keuze.

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media