COVID-19 UPDATE 13 januari : onze photobooths zijn corona-proof, check hier de maatregelen

Blog

Wij bloggen over fotohokjes, foto marketing, feestjes, fun, events, trouwen en meer. We geven je leuke tips, brengen je op nieuwe ideeën en hopen je te inspireren tot het organiseren van een uniek feest.

8 ACHTERGRONDEN VOOR BIJ EEN GOEDKOPE PHOTOBOOTH

Heb je ervoor gekozen om een goedkope photobooth te huren? Daarbij zit standaard geen achtergrond inbegrepen. Maar een achtergrond kan je foto nét een beetje leuker maken, dus huur nu simpel een leuke achtergrond erbij.

19 januari 2021

Lees het blog...

Vier verschillende verhuurmethodes

Je kiest uit maar 4 verschillende formules om te huren! Wat wil je zelf doen : haal je de photobooth op en doe je alles zelf of ga je voor levering, wil je ‘m met óf zonder gastheer/vrouw? We zetten de verschillen, voordelen én nadelen op een rijtje.

13 januari 2021

Lees het blog...

Zomer greenscreen photobooth

Het is eind december en wij willen je vast 'warm' maken voor de zomer met de zomer greenscreen fotostudio/photobooth.

28 december 2020

Lees het blog...

JE EIGEN START ANIMATIE OP DE FOTOSPIEGEL OF PHOTOBOOTH

De SelfieSpiegels en verschillende photobooths zijn supergaaf door de animatie waarmee het publiek verwelkomt wordt. We hebben standaard animaties, maar de start animatie kunnen we voor je personaliseren, inclusief eigen foto, tekst en/of logo.

23 december 2020

Lees het blog...

Marketing voor een prikkie : Online mond-tot-mond reclame

Adverteren in kranten, met folders, en zelfs online adverteren is kostbaar. Een optie die én goedkoop is én die het beoogde effect heeft, is teruggaan naar de mond-tot-mondreclame, maar dan via social media: laat jouw huidige klanten de reclame maken!

4 december 2020

Lees het blog...

10 manieren om het optimale uit jouw eigen photobooth te halen

Je hebt een eigen photobooth aangeschaft. Hij staat er prachtig te shinen in je bedrijf. Die investering mag renderen! Wij geven je 10 tips hoe je het hoogste rendement kan halen uit een eigen photobooth.

12 november 2020

Lees het blog...

Word jouw eigen marketeer zonder moeite!

Gedaan met dure en tijdrovende marketinginitiatieven: bij de aankoop van een photobooth investeer je een minimum aan geld, maar haal je er een maximum aan marketing en promotie uit! Hoe dan, vraag je je af…

23 oktober 2020

Lees het blog...

Augmented Reality innovatie voor een ultieme photobooth experience

Met AR ontstaan nieuwe mogelijkheden voor een ongekende ervaring en interactie met een bezoeker. Perfect voor marketing én fun.

21 oktober 2020

lees het blog...

De 6 leukste bruiloft thema’s van nú

Wij geven jou een overzicht van de leukste bruiloft thema’s van nú! Van 'back to basic' op de boerderij tot een vette disco, we zien het allemaal terug het komende jaar.

12 september 2020

Lees het blog...

Maak een moodboard voor je bruiloft of ander event

Ga jij binnenkort trouwen of organiseer je een ander event? Maak dan een moodboard voor je bruiloft of evenement! In dit artikel vertellen we je meer.

1 september 2020

Lees het blog...

10 dingen om te doen de dag na je bruiloft

De dag na je bruiloft zijn jullie een kersvers getrouwd stel. Naast kijken naar die ring en honderdmaal tegen elkaar zeggen dat je het nog steeds niet kan geloven, zijn er nog heel wat andere dingen die je kan doen...

17 augustus 2020

Lees het blog...

Een photobooth voor je diploma uitreiking

Je diploma uitreiking is een van de belangrijkste dagen voor een school. De kinderen hebben hard gewerkt om alle vakken te halen. Één van de beste manieren om dit vast te leggen is met een photobooth...

12 juni 2020

Lees het blog...

Doe het SelfieBox is onderdeel van

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media