10 events waarbij een photobooth niet mag ontbreken

18 maart 2022

Heb je een feest of event gepland? Een photobooth kan op heel wat feesten ingezet worden als “ideale partner”. Kan je je hier weinig bij voorstellen? Lees dan zeker verder, we zetten alle mogelijkheden op een rijtje om een ideale relatie te creëren tussen jouw event en de photobooth. Love is in the air!

Waar kan je de photobooth zoal inzetten en hoe?

Verjaardag

Leuke momenten vragen om leuke herinneringen. Jouw verjaardagsfeest of party krijgt meteen een grote upgrade wanneer je een photobooth plaatst. Het leuke is dat je jouw feest zo duur of zo “goedkoop” maakt als jij het zelf wil! Een feestje on-a-budget? Ga dan voor onze Doe het SelfieBox Compact  of de Doe het SelfieBox Mini.

Als je een feest in thema geeft, kies dan voor een photobooth met green screen achtergrond, zo creëer je een geweldige herinnering voor jouw gasten.

Huwelijk

Een huwelijksfeest kan best druk worden. Zo druk dat je als bruidspaar niet alles kan meemaken en fijne momenten zou kunnen missen. Gelukkig hebben wij daarvoor een oplossing: onze Mobiele Photobooth! De mobiele photobooth verplaatst zich tussen jouw gasten en spot leuke koppels, gezellige momenten en fijne gesprekken tussen mensen. Deze momenten worden als selfies vastgelegd met de mobiele photobooth en jouw gasten kunnen de foto’s meteen delen via hun social media. Liever printjes? Dat kan ook!

Henna feest

Henna feest, dan denk je spontaan aan de traditionele kleuren wit en groen. Onze romantische Flower Doe het SelfieSpiegel past perfect in dit plaatje. De flowerwall als achtergrond geeft dat extraatje waar je naar op zoek bent.

Babyshower

Luchtig, gezellig en vanzelfsprekend samenzijn met de mensen van wie je houdt… entertainment op een babyshower is geen overbodige luxe. Voorzie een hoop ballonnen en laat jouw gasten zélf zwanger op de foto gaan. Dat kan al makkelijk met onze Doe het SelfieBox Sociaal.

Gender reveal

Opteer je voor een gender reveal dan kan je kiezen voor een fotokader op maat in de juiste kleur.  Wordt het een meisje en ben je romantisch ingesteld? Onze Flower Doe het SelfieSpiegel met z’n prachtige roze bloemen is de perfecte partner om jouw gasten op het plaatje vast te leggen.

We horen je, je wil het geslacht van jouw baby op een spectaculaire manier aankondigen en je wil liever geen gender reveal party eraan koppelen of je hebt familie die niet aanwezig kan zijn omwille van afstand… maak dan een verbluffend filmpje met roze of blauwe rook. Wat heb je nodig? De 360 Graden Photobooth Spinner! Neem plaats op het platform, laat de blauwe of roze rook los en de draaiende camera doet de rest! Hier vind je een voorbeeld. Geweldig, niet? 

  photo booth rental
  celebrate party with photo booth

  Kinderfeestje

  Kinderen houden van feestjes en nog meer van poseren voor de camera! Als ze die camera dan nog zelf kunnen bedienen, heb je een perfecte match. Zo trekt de Doe het SelfieBox Compact (met kinderpoot) zeker de aandacht. Met onze 20 beschikbare achtergronden vind je gegarandeerd iets dat past bij het thema.

  Nog eenvoudiger? Onze Doe het SelfieBox Mini kan verlaagd worden zodat zelfs de kleinste feestvierder hem kan bedienen. Onze “Mini” is niet enkel klein van gestalte, maar ook klein van prijs.

  Open dag

  Met een open dag wil je jouw gasten het gevoel geven dat ze speciaal zijn. Je geeft hun als het ware een vipbehandeling en hoe kan je dat beter doen dan hen te ontvangen op een rode loper? Bijhorend onze Rode Loper Fotografie en jouw gasten krijgen een koninklijke, maar vooral onvergetelijke, ontvangst. De volmaakte start van een open dag. Wedden dat de genodigden de rest van het evenement ook fantastisch vinden?

  Borrel

  Borrelen, dat is gezellig keuvelen en kletsen, in een huiselijk kader. Gezelligheid staat voorop en je gasten voelen zich comfortabel in de hele setting. Voorzie dan ook een photobooth die die gezelligheid uitstraalt. Geen camera, maar een fotospiegel (die natuurlijk een vermomde camera is) waar je gasten naar kunnen glimlachen. Onze leuke Vintage doe het SelfieSpiegel, bijvoorbeeld, of de fotospiegel met eigen branding, helemaal in de stijl van jouw bedrijf.

  Voor wie een speciale kerstborrel in gedachten heeft en graag hét paradepaardje bij ons huurt, kan kiezen voor de Mega Snowglobe. Wat is er gezelliger dan een Snowglobe op de kast? Een Mega Snowglobe waar je zelf in kan, natuurlijk!

  Receptie

  Recepties kunnen voor vele gelegenheden: een huwelijk, een opening van een winkel of andere zaak… wat de opzet ook is, zorg ervoor dat je gasten naar huis gaan met een leuke gadget of diep in het geheugen gekerfde herinnering. Herinneringen op papier kunnen ook. Onze Digitale Karikatuur Fotograaf maakt van jouw gasten de mooiste (nou ja… gekste) karikaturen. Met een karikatuur van zichzelf op zak, hebben jouw feestvierders plezier zowel tijdens het maken ervan als na het feest wanneer de karikatuur ergens ophangt.  

  Bedrijfsjubileum

  Onvergetelijk, dat is het woord dat bij een bedrijfsjubileum past. Het is immers een evenement dat niet zo vaak voorkomt dus het mag best speciaal zijn. Haal voor het entertainment onze beste photobooths van stal! Maak het helemaal business en boek onze LinkedIn profielfotograaf zodat jouw gasten meteen een nieuwe, waardige LinkedIn profielfoto hebben. Als je “samen wil bouwen” aan jouw bedrijfsjubileum, overweeg dan onze Doe het SelfieMosaic Wall. Alle foto’s die genomen worden, komen in één groot beeld terecht. Het eindresultaat is een foto die jij ons aanbrengt. Al jouw zakelijke relaties en contacten samen. De ideale foto om nadien in je inkomhal te hangen.

  Nog een ander feestje gepland?

  Heb je een feestje dat niet in deze lijst staat en wil je graag weten welke photobooth geschikt is? Aarzel niet en geef ons een seintje. We helpen je snel verder!

  Doe het SelfieBox is part of

  logo booqbox

  Oud-Beijerland (The Netherlands)

  Information
  Follow us on Social Media