EEN GOEDKOPE PHOTOBOOTH HUREN? ONZE TOP 3 GOEDKOPE PHOTOBOOTHS VOOR EEN ALLESBEHALVE GOEDKOOP FEESTJE!

1 april 2018

cheap photobooth rentals

Soms vier je maar een klein feestje met krap 40 gasten. Of misschien heb je een diner met 20 man. Of je budget is gewoon heel beperkt. Er zijn allerlei redenen te bedenken waarom jij een goedkope photobooth wilt huren. Nou, daar kunnen we je prima mee helpen! In dit blog zetten we onze top 3 low-budget photobooth oplossingen op een rijtje.

1) Doe Het SelfieBox Mini

dit is waarschijnlijk de goedkoopste photobooth (maar wel een volwaardige photobooth!) die je in Nederland kunt huren. Top kwaliteit foto’s door een spiegelreflexcamera en voor de beste belichting zit er een studioflitser op en natuurlijk hoort er een printer bij. Deze goedkope photobooth huren kan al voor € 300 (inclusief BTW).

JE VRAAGT JE MISSCHIEN AF WAAROM DE FOTOBOOTH ZO GOEDKOOP IS. DAT LEGGEN WE JE GRAAG UIT.

Deze photobooth is supercompact. Zo compact dat je ‘m prima met een Fiat Panda bij ons op kunt halen. Je haalt ‘m dan ook zelf op én brengt ‘m zelf weer terug. Opbouwen op je feestje doe je zelf, gewoon in een paar simpele stappen. En heb je hulp nodig, dan mag je natuurlijk bellen. We helpen je zo goed we kunnen!

Lees meer over deze goedkope fotobooth huren

2) Mini Doe Het SelfieSpiegel

naast de goedkoopste photobooth hebben we ook de goedkoopste fotospiegel van Nederland. Én dat is een héél interessante, unieke fotospiegel.

Dit is eigenlijk een forse handspiegel met ingebouwd een fotobooth. Je pakt de handspiegel van tafel, tikt op de spiegel om ‘m te starten en dan worden er 3 foto’s van je gemaakt. Zo simpel is het!

Na het maken van de foto’s kun je met een druk op de knop een printje maken. Deze rolt met een minuutje uit de kleine, compacte meegeleverde printer.

VOLLEDIG DRAADLOZE FOTOSPIEGEL HUREN?

Deze magische fotospiegel gaat op je feestje gewoon van hand tot hand of van tafel naar tafel. De printer stel je het beste op een centrale plek op, of je huurt een batterij pakket erbij waardoor je ook de printer gewoon door kunt geven. Simpel én draadloos!

Ook deze photobooth is goedkoop omdat het een kleine photobooth is die we zelfs in een krat aan je op kunnen sturen én je doet het vervolgens zelf. Je hebt alleen onze spulletjes nodig, de rest doe je zelf. Een handige instructie krijg je er op papier bij, of je bekijkt onze tutorial video. De link naar de video krijg je meegestuurd met het krat met spullen. Ophalen kan al voor € 200 en inclusief transport ben je voor € 250 klaar!

Lees meer over deze goedkope fotospiegel

3) Doe Het SelfieBox Wood

Deze goedkope photobooth hebben we het meest recent toegevoegd aan ons ‘assortiment’. De hippe, trendy photobooth is niet gemaakt om te printen, deze maakt GIFjes!

EEN GIF PHOTOBOOTH IS HOT!
Weet je wat een GIF is? Dat is een geanimeerde foto. De GIF photobooth maakt kort achter elkaar 5 foto’s. Deze worden achter elkaar geplakt en daarmee ontstaat een soort filmpje. Over de foto’s heen kunnen we een kader plaatsen met jouw boodschap/logo/tekst. Dit filmpje, GIF genoemd, is perfect te delen op social media. Facebook en Instagram zijn er gek op! Door je mailadres of mobiele telefoonnummer op te geven wordt het GIFje direct naar je verzonden.

Deze GIF booth hebben we lekker handzaam gemaakt. Hierdoor kun je ‘m makkelijk bij ons ophalen en weer terugbrengen. Voor € 250 kun je deze al ophalen!

Lees meer over de goedkope GIF photobooth

Voordelen Van Een Goedkope Photobooth

Het grootste voordeel van een goedkope photobooth laat zich wel raden : het kost je aanzienlijk minder! Een klein bijkomend voordeel is misschien dat je geen ‘vreemde’ mensen op je event krijgt om op te bouwen en je niet van anderen afhankelijk bent. Verdere voordelen zijn er eigenlijk niet te bedenken!

Nadelen Van Een Goedkope Photobooth

Het belangrijkste nadeel is dat er bij een goedkope fotobooth meer van de huurder verwacht wordt. Ophalen, zelf opbouwen, zelf opruimen en weer retourneren. Je hebt meer zelf te doen. Het kost je gewoon meer tijd. Als er zich tijdens je event ‘iets’ voordoet (papier op, inkt op, papier vastgelopen) dan ga je daar in eerste instantie zelf mee aan de slag. Lukt het je niet, dan mag je ons altijd bellen, we zijn 24/7 bereikbaar en dan helpen we je zo goed mogelijk.

Bij de low-budget photobooths zitten ook geen verkleedkoffers met gekkigheid en ook een achtergrond is niet inbegrepen. Als je dat wel wilt, dan is dat ook iets dat je zelf moet regelen.

Altijd Een Photobooth Huren Die Bij Je Past

Ga je een photobooth huren, dan helpen we je natuurlijk graag bij het maken van de beste keuze. Of je nu kiest voor één van de 3 goedkope photobooths die we hiervoor aan je voorstelden, of je kiest voor een compleet verzorgde fotospiegelfotohokje of andere photobooth. De keuze is aan jou! Heb je hulp nodig met het maken van een goede afweging, dan mag je natuurlijk altijd even bellen : 088-8580888.

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media