8 ACHTERGRONDEN VOOR BIJ een goedkope PHOTOBOOTH

19 januari 2020

backgrounds low budget photobooth

Heb je ervoor gekozen om een goedkope photobooth te huren? De Doe het SelfieBox Mini, Sociaal en Wood zijn onze goedkope photobooths. Daarbij zit standaard geen achtergrond inbegrepen. Maar een achtergrond kan je foto nét een beetje leuker maken én het kleedt je event locatie meer aan. Zo valt je photobooth ook direct meer op.

Tegen een meerprijs van € 50 incl. BTW huur je een hele handige en vooral leuke achtergrond erbij. De achtergronden zijn 120cm breed en 200cm hoog. Bovenaan zit een stok met een touw eraan, zo kun je 'm heel makkelijk ophangen. Heb je ervoor gekozen om de photobooth op te halen, dan neem je zelf de koker met de opgerolde achtergrond mee. Heb je onze transportservice gekozen, dan komt er € 15 bij voor de verzending.

In dit artikel laten we je kennismaken met de verschillende achtergronden waar je uit kunt kiezen.

Beschikbare achtergronden voor bij je photobooth

zwart-goud geometric

Breedte : 1,2 m
Hoogte : 2,25 m

Watercolor Flower

Breedte : 1,2 m
Hoogte : 2,25 m

Botanical

Breedte : 1,2 m
Hoogte : 2,25 m

Flowers on black

Breedte : 1,2 m
Hoogte : 2,25 m

Vintage hout

Breedte : 1,2 m
Hoogte : 2,25 m

Wit hout

Breedte : 1,2 m
Hoogte : 2,25 m

Baksteen

Breedte : 1,2 m
Hoogte : 2,25 m

Zilver glitter print

Breedte : 1,2 m
Hoogte : 2,25 m

Custom achtergrond

Een custom achtergrond wordt op maat voor je gemaakt. Het doek mag je na event houden. Veelal zijn dit logo wanden, sponsorwalls, foto’s, maar ook eigen thema’s zijn mogelijk. Voor € 100 inclusief BTW maken we deze voor je op maat.

Breedte : 1,2 m
Hoogte : 2,25 m

Ook interessant voor je ...

Greenscreen fotostudio

greenscreen photobooth

Met een greenscreen fotostudio met fotograaf zijn de mogelijkheden écht eindeloos. We maken de foto's uit de hand, dus geen fotozuil, zo hebben we veel meer vrijheid én zetten we mensen van top tot teen op de foto. 

Photobooth voor je beurs

greenscreen photobooth expo

Neem je met je bedrijf deel aan een beurs? Dan wil je hier natuurlijk het uiterste uithalen en ervoor zorgen dat ze jouw bedrijf/product onthouden. En daar kan een photobooth je weleens heel erg goed bij gaan helpen.

Fotomarketing

photomarketing

Op zoek naar fotomarketing met impact? Enthousiaste bezoekers, meer traffic op je beursstand of in je winkel, een blijvend aandenken op papier of viral op social media, met fotomarketing bereik je het!

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media