AUGMENTED REALITY INNOVATIE VOOR EEN ULTIEME PHOTOBOOTH EXPERIENCE

21 oktober 2020

Huh?! 'Augmented Reality'? Wat is Augmented Reality?
Op Wikipedia lezen we de volgende korte samenvatting : "Aangevulde realiteit is een live, direct of indirect, beeld van de werkelijkheid waaraan elementen worden toegevoegd door een computer."
En dat is precies wat wij doen met onze Beauty Fotospiegel!

Een bezoeker gaat voor de fotospiegel staan en terwijl hij zichzelf op beeld ziet loopt er een willekeurig persoon ook het beeld binnen. Dit kan een popster zijn, bekende sporter, de kerstman, een BN'er of de mascotte van je bedrijf of merk. Zo ga je als bezoeker dus op de foto met iemand die helemaal niet bij je in de buurt is. Maar het is wel nét alsof je samen hebt geposeerd.

hoe gaat het precies in z'n werk?

Voordat je event kan beginnen hebben we best wat werk te verzetten. Er moet namelijk video materiaal, voor een greenscreen zijn, van de persoon of personen die je in augmented reality wilt laten verschijnen. Wij kunnen deze beelden in de juiste setting voor je opnemen en monteren. Je kunt werken met 1 persoon/character, maar kunt bezoekers ook de keuze laten uit meerdere personen.

Tijdens je event gaan de bezoekers op de foto met de persoon in augmented reality, in de video hierboven shinen de software ontwikkelaars die dit mogelijk maken. Zo heb je een beetje een idee hoe het werkt. Na het maken van de foto kunnen we de foto printen, per mail versturen of direct laten verzenden naar de mobiele telefoon.

Augmented reality in je photobooth combineert fun & fotomarketing

Deze unieke combinatie van photobooth/fotospiegel en augmented reality leent zich perfect voor bedrijf dat zich wil onderscheiden. We creëren een unieke, ongeëvenaarde fotobelevenis waarover iedereen nog lang zal napraten én dat komt jouw bedrijf/merk ten goede.

Augmented reality inzetten?

De mogelijkheden zijn ongekend en we kneden het graag voor je op maat. We denken met je mee vanuit een creatief, entertainment én marketing standpunt. Zo maken we samen met jou een AR belevenis die jij en je bezoekers niet snel zullen vergeten. Bel ons voor een goed advies : 088-8580888 of stuur je mail naar hallo@booqbox.nl

Augmented Reality Kerst Photobooth

De Augmented Reality photobooth/fotospiegel leent zich perfect voor maatwerk events waarbij we jouw mascotte, boegbeeld, TV ster, zanger, sporter gebruiken. Maar we hebben ook een aantal kant-en-klare oplossingen op de plank. Met kerst halen we de kerstman in augmented reality naar je event! Kijk maar eens naar de video hieronder. Of lees meer bij de Kerst Fotospiegel met augmented reality.

Augmented Reality Halloween Fotospiegel

Geen ander event is zo geschikt voor een Augmented Reality belevenis als Halloween. We wekken 6 characters uit je ergste nachtmerrie tot leven. Check de video hieronder om even mee te griezelen, of check de info over de Halloween Fotospiegel.

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media