Gefeliciteerd met jouw photobooth. Ehm, verjaardag!

20 september 2021

Je bent binnenkort jarig en dat moet gevierd worden! Gefeliciteerd! Grote twijfel of je het bij je thuis zou organiseren of buiten de deur? Wij helpen jou een handje. 

Het kringetje is passé

De tijden dat verjaardagen rustig en in kleine kring gevierd werden, is volledig voorbij. Met z’n allen in een cirkel in de woonkamer zitten, nippend aan een glaasje en kijken naar elkaar tijdens ongemakkelijke stiltes of grote verhalen van die ene oom die altijd overdrijft, dat is het écht niet meer. Een verjaardag vieren mag tegenwoordig uitbundig, overdreven, zelfs exuberant (ja, hier kunnen we dat woord eens gebruiken) zijn. 

Verjaardagsfeest buiten de deur 

Buiten huis jouw verjaardag vieren, heeft alleen maar voordelen. Jouw huis blijft netjes en als het meezit kan je op locatie ook bijbetalen voor een poetsbeurt waardoor je jezelf het werk bespaart. De mogelijkheden zijn legio: je kan ervoor kiezen om een zaaltje te huren of voor een gezellig etentje in een restaurant. Een intieme lounge bar of in de buitenlucht in een strandtent. Heerlijk met de blote voetjes in het zand en voelen dat je oud wordt. Grapje: voelen dat je lééft, natuurlijk! 

Uitbundig vieren 

Naast de perfecte locatie is ook de inkleding belangrijk. Als je graag wil uitpakken en je wil van jouw verjaardagsfeest een memorabel moment maken, dan is een photobooth de onbetwiste must-have die niet mag ontbreken. Wij hebben verschillende photobooths in de aanbieding die van jouw verjaardag het lokale event van het jaar kunnen maken. 

rent photo booth for birthday
organise birthday with photo booth

Doe het SelfieBox Sociaal

Onze Doe het SelfieBox Sociaal is het koopje uit ons aanbod. Laat je echter niet misleiden door het woord “koopje” want deze photobooth is zeer uitgebreid in al z’n eenvoud. Je kan er niet enkel foto’s mee maken, ook bewegende beelden zijn mogelijk. Van gifjes, boomerangs tot (slomo) video: het kan allemaal. Wil je jouw gasten graag een blijvende herinnering aan het feest bezorgen? Dan kan de Doe het SelfieBox Sociaal uitgebreid worden met een printer zodat jouw gasten hun eigen foto kunnen meenemen naar huis. Topherinnering aan een geweldige avond!  

Doe het SelfieBox Mini

De Doe het SelfieBox Mini is even schattig als z’n naam doet vermoeden: het is de kleinste photobooth in ons gamma en ziet er ontzettend leuk uit. Je kan deze al één dag voor het feest bij ons ophalen. Ook opzetten doe je in een “mini-tijdsspanne”: in 15 tot 20 minuten staat hij gebruiksklaar. Hij is klein, maar fijn en kan dus op elk feestje en op elke locatie gebruikt worden. 

Mini Doe het SelfieSpiegel

Ook de Mini Doe het SelfieSpiegel staat perfect op een verjaardagsfeest! Dit is een kleine photobooth die van hand tot hand gaat. Omdat jouw gasten de spiegel meenemen op de dansvloer of naar hun tafel, krijg je via de foto’s een totaaloverzicht van jouw feest! Foto’s kunnen overal gemaakt worden. De printer voor afdruk komt op een centrale plek. De fotoprintjes zijn niet zomaar prints: deze worden opgemaakt in de stijl van jouw party! 

Wat te doen met decoratie? 

Je wil een verjaardag in pure glitter & glamour stijl… say no more! We werken samen met een specialist in shimmerwalls en ballondecoratie waardoor je tegelijkertijd met jouw photobooth een prachtige wand kan bestellen. Een photobooth mét shimmerwall, dat is dé aandachtstrekker van het feest. Jouw gasten gaan op de foto en staan voor een luxueuze achtergrond alsof ze zonet een Oscar gewonnen hebben. 

Gefeliciteerd! 

Wacht niet te lang om jouw photobooth te reserveren. Check de beschikbaarheid op de pagina van jouw favoriete photobooth of vraag hier een offerte aan

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media