Ga voor zakelijke successen met greenscreen

27 augustus 2021

Ga voor zakelijke successen met greenscreen

Greenscreen, het is een techniek die al jaren in de filmwereld gebruikt wordt en die bij iedereen bekend is. Je gaat voor een groene wand staan en na het maken van de foto kan deze virtueel omgetoverd worden tot elke willekeurige achterwand. Gaan voor een greenscreen, is gaan voor zovéél meer. 

Ga voor origineel 

Wij denken graag mee out-of-the-(Doe het Selfie)box met jou want een greenscreen wordt nog leuker als we er meer mee doen dan enkel een achtergrondje toevoegen… met een stuur in jouw handen, een achtergrond van Route 66 achter je én een laag van een pick-up truck over je heen, maken we van jou een avontuurlijke reiziger. Het beste van dit alles, is dat dit trucje met alles mogelijk is : heb je een bouwbedrijf? Dan plaatsen we jouw klanten in een graafmachine. Organiseer je reizen naar Thailand? Greenscreen met jouw klant in een tuktuk it is! 

Lopen achter een winkelwagentje, door het magazijn rijden op een heftruck, in een kabelbaan in Zwitserland, genietend op het balkon staan van een nieuwbouwappartement, op een balk lopen tussen twee gebouwen, oog in oog staan met een leeuw in de jungle, afgeschoten worden door een circuskanon, mee op de Titanic… u vraagt, wij draaien. 

Ga voor fun! 

Je ziet: er zijn gigantisch veel mogelijkheden, maar met een greenscreen fotostudio met fotograaf worden de mogelijkheden grenzeloos. Omdat er geen fotozuil is en de fotograaf met de hand fotografeert, kunnen we de beelden zo maken dat mensen écht een onderdeel van het volledige plaatje worden. De interactie tussen de fotograaf en het publiek dat poseert, trekt bovendien ook extra toeschouwers aan en nodigt uit om mee te doen. Het is op zichzelf staand amusement én animatie voor jouw event. Net omdat de foto’s minder statisch zijn, wordt de dynamiek op jouw beursstand of event verhoogd. 

Ga voor een heuse setup

Natuurlijk kunnen we een achterwand en werkbalie plaatsen en klaar, maar wat we ook kunnen, is de greenscreenstudio laten opgaan in jouw beursstand. We verwerken de greenscreenstudio naadloos in jouw beursstand en integreren alles in overleg met je standbouwer. Of geef je de voorkeur aan een prominente setup? Dan komen we langs met onze truss-constructie, tv’s met slideshow eraan en een groene wand die we tussen het truss-systeem opspannen. 

fun with greenscreen photo booth
selfiepod with greenscreen

Ga voor groots 

5 x 4 meter met overkapping of een andere grootte? Wees niet verlegen en vraag na wat de mogelijkheden zijn. De grootste greenscreenstudio die we tot nu toe op een event plaatsten, was 8 meter breed en er was ruimte voorzien om groepen tot 50 (!) personen tegelijk voor een greenscreen te fotograferen. 

Het hoeft echter niet zo groot te zijn, we hebben setups in alle gradaties: van eenvoudig tot zeer uitgebreid en van klein tot erg groot. 

Ga voor beweging

Een greenscreen hoeft niet op één plaats te blijven staan, mobiel is ook een optie. Met een mobiele greenscreen lopen onze fotografen rond met een groene plaat van 80 x 120 centimeter die we vasthouden achter jouw publiek. Zo kan je mensen een totaalbeleving bezorgen zonder dat ze zichzelf naar de fotostudio hoeven te verplaatsen. Voor wie graag foto’s in sneltempo wil maken, raden we een greenscreen fotozuil aan. En zelfs voor de twijfelaars hebben we een oplossing: twijfel je tussen een fotohokje of een greenscreen? Kies dan het greenscreen fotohokje waar je in stapt. 

Ga voor… jouw doelgroep

De greenscreen achtergronden worden aangepast aan het thema van jouw event. Een fotograaf zorgt al voor de nodige animo tijdens het nemen van de foto’s, maar met bijpassende props maken we er dolle boel van! Een Hollands thema is pas echt af met het rek vol Hollandse klederdracht, tulpen, nepharing en grote nepkazen. Voor groepen van de basisschool is onze sprookjesfotospiegel met greenscreen en een rek vol verkleedkleding een topper! 

Jij vertelt ons het thema en wij bezorgen jou de greenscreenstudio, (eventueel) de fotograaf, de props… en het amusement krijg je er zomaar bovenop! 

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media