De leukste feestartikelen bij de photobooth op je bruiloft

29 maart 2019

wedding fun

Ga je binnenkort trouwen en organiseer je daarbij een huwelijksfeest? Dan zul je misschien wel hebben gedacht aan een fotograaf, maar het is natuurlijk ook ontzettend leuk om één van onze photobooths of fotospiegels neer te zetten met allerlei verkleedspullen. Jouw gasten kunnen zich dan leuk verkleden en deze bijzondere avond vastleggen op een leuke en speelse manier. Nu is het alleen nog de vraag welke feestartikelen je hiervoor je nodig hebt.

Photobooth Props En Verkleedspullen

Wat je in ieder geval moet hebben voor je photobooth zijn meerdere photobooth props. Deze zijn online verkrijgbaar voor verschillende gelegenheden, zoals voor een huwelijk en ze bestaan vaak uit snorren, hoedjes, brillen en nog veel meer. Ook zijn ze verkrijgbaar met tekstballonnen waarop jouw gasten een boodschap kunnen schrijven. Daarnaast kun je het nog leuker maken voor je gasten om foto’s te maken in de photobooth, door allerlei leuke feestartikelen neer te leggen. Je kunt hierbij denken aan boa’s, hoeden en pruiken.

Aankleding Zaal

Heb je ook al nagedacht over hoe de zaal er uit moet komen te zien tijdens het feest? Er zijn heel veel feestartikelen verkrijgbaar in online webshops voor huwelijksfeesten. Helium ballonnen, confetti kanonnen, lampionnen en rozenblaadjes zijn hier enkele voorbeelden van. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan een rode loper of misschien wel een witte loper? Ballonnen, slingers en confetti zijn in bijna alle kleuren verkrijgbaar, dus mocht je de aankleding van de bruiloft en het feest in een specifieke kleur willen, dan is dit geen enkel probleem.

Kortom, er zijn enorm veel  feestartikelen te verkrijgen in online webshops en feestwinkels om jouw huwelijksfeest helemaal compleet te maken en vaak kun je alle artikelen tegelijk bij één aanbieder bestellen.

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media