Foto entertainment door de jaren heen

1 december 2021

Elk mensenleven heeft z’n speciale mijlpalen. Het is gebruikelijk om deze op de één of andere manier vast te leggen. Denk aan een dagboek, trouwalbum, fotoalbum… 

Vintage foto entertainment

Foto’s nemen om unieke momenten vast te leggen, het is van alle tijden. Je herinnert je vast nog dat gezellige verjaardagsfeest of jubileum waar verschillende wegwerpcamera’s door de zaal verspreid waren. De fotograaf met z’n statische en “poseer en lach eens mooi” foto’s werd vervangen door specifieke momentopnames waarbij het feest door ieders ogen op een andere manier gezien en gefotografeerd werd. Het fotoalbum kreeg op die manier een persoonlijke touch.

Minder leuk was dat je weken moest wachten op de resultaten, maar ook daar werd een oplossing voor gevonden: de polaroid was minstens even leuk als de wegwerpcamera. Die werd uitgebreid met allerlei props en decors. Het klassieke fotomoment werd uiteindelijk vervangen door puur entertainment

Hier komt de photobooth!

Alsof die hilarische fotohoek-met-props-en-polaroid nog niet genoeg was, werden de photobooths en fotospiegels in het leven geroepen. Digitaal, flitsend en snel jouw foto in bezit hebben, werden de standaard. Een gewone photobooth staat garant voor een heleboel fun en ook de fotospiegel – of Mirror Booth – zorgt voor interactief en ongekend plezier. “Gewoon foto’s nemen” werd verleden tijd en heeft plaatsgemaakt voor ongekende momenten vol interactie.

De fotospiegel, bijvoorbeeld, heeft een ongekende aantrekkingskracht! Ten eerste: spiegels trekken mensen aan, dat weten we al langer, maar daarnaast werkt de Mirror Booth op de nieuwsgierigheid van de feestvierders door de boodschap die weergegeven wordt. Klik voor fun, raak het scherm aan om te starten… met één enkele aanraking van het scherm, activeer je een resem aan animaties. Spelletjes, instructies om gekke bekken te trekken en – hop – je gasten staan op een natuurlijke manier en volledig ontspannen op de foto!

Beter kan écht niet

Dat had je gedacht! De photobooth en fotospiegel zijn slechts kleintjes vergeleken met een Doe het SelfieBox Sociaal. Deze produceert foto’s en bewegende beelden met een DIKKE PLUS! Zo maak je foto’s, video’s, slomo’s, boomerangs én gifjes. En dat alles met één enkele machine.

photo entertainment

Ook de SelfieSpinner is een BOM op elk feest. Organiseer je een bedrijfsevent? Dan raden we je de 360 graden SelfieSpinner aan! Da’s pas écht foto entertainment. De collega’s met een hoog divagehalte zijn de “early adopters” en de rest volgt vanzelf. Ze nemen plaats op het platform, de camera begint te draaien – hij neemt op én draait letterlijk rond het platform – terwijl er luxueuze slomovideo’s worden opgenomen. Die video’s kunnen meteen gedeeld worden op social media. Een team dat bakken vol plezier uitstraalt op een bedrijfsfeest, we betwijfelen of er betere reclame bestaat voor een firma.

Echt mét fotograaf

Wie toch liever live foto entertainment heeft met een écht persoon achter de camera, raden we de greenscreen fotostudio met fotograaf aan. De gasten worden uitgenodigd om op de foto te gaan en ze kunnen zelf de achtergrond van de foto kiezen. Niet enkel op de set is puur plezier gegarandeerd, ook de samentroepende toeschouwers beleven een geweldige tijd.
De greenscreen fotostudio met fotograaf is i-de-aal voor de bedrijfsevents in thema. Werkelijk alles is mogelijk!

De digitale karikatuur fotograaf is ook zo’n geweldige entertainer! De portretten van je gasten worden omgetoverd tot digitale karikaturen en wat nog leuker is: door weergave op het tv-scherm, is het lachen geblazen voor de toeschouwers! Onze turbo-photoshopper / fotograaf laat niemand zonder glimlach.

Naar de toekomst toe?

We voorspellen dat het foto entertainment naar de toekomst toe nog meer zal uitbreiden. Hou zeker onze blogs in de gaten om op de hoogte te blijven van de hipste feesttrends.

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media