Fotopaal huren? Wij hebben de leukste fotopalen van Nederland!

3 september 2022

Wil jij voor je volgende feest of event een fotopaal huren? Dan ben je bij Doe het SelfieBox aan het juiste adres! Of je nu een fotopaal wilt inzetten voor een feestje, of voor foto marketing, we got you covered. Al vanaf € 225 huur je een digitale fotopaal. Foto’s, video’s, GIFjes, Boomerang en Slomo, je kunt het allemaal maken. Kies je voor de optie met printer, dan kun je ook nog printen. En natuurlijk kun je al je gemaakte beelden direct naar mobiel sturen, naar e-mail of naar jezelf Airdroppen.

Zo gaat jouw feest of event direct viraal!

Wat is een fotopaal?

Een fotopaal is niets anders dan een photobooth. In dit geval geen compleet fotohokje eromheen, en geen fotospiegel, maar een simpele, standaard fotozuil, een paal dus, met alle benodigde electronica erin, direct lekker compact.

Kies je ervoor om een fotopaal te huren, dan zijn de fotostrips een geweldige toevoeging. De fotopaal maakt 3 foto’s, deze komen op een gepersonaliseerd fotostripje. Zo fotostripje wordt direct 2x geprint. Dus sta je samen op de foto, dan heb je direct allebei zo’n toffe, onvergetelijke herinnering in je handen.

Een fotopaal huren? Dit zijn de beschikbare modellen

Het allerpopulairste model fotopaal is de Doe het SelfieBox Sociaal.
Zonder prints huur je deze voor € 225 en met prints voor € 300, je kunt trouwens simpel zelf je prijs berekenen. Deze fotopaal maakt naast foto’s ook GIFjes, Boomerangs, video’s en slomo’s, inclusief de mogelijkheden om ze snel en makkelijk digitaal te delen.

Wil je je photobooth zakelijk gebruiken en voorzien van branding? Dan is de Doe het SelfieBox Sociaal ijzersterk, je kunt ‘m volledig voorzien van je eigen branding.

Op de 2de plek komt de Doe het SelfieBox Mini. Deze all-time favourite maakt sublieme foto’s. Doordat deze fotopaal voorzien is van een spiegelreflexcamera en een studioflitser weet je zeker dat de foto’s zelfs perfect zijn als je je event in een grot organiseert.

Wanneer je er zelf weinig omkijken naar wilt hebben, dan kun je het beste kiezen voor een Doe het SelfieBox Compact. Deze is iets groter en opvallender dan de 2 voorgangers, heeft ook toffe mogelijkheden voor branding. Wil je deze fotopaal huren? Dan is het grote voordeel van dit model fotopaal dat wij ‘m bij je komen brengen, opbouwen en draaiklaar maken. Zo ben je volledig ontzorgd.

rent cheap photopod
rent photopod for event

Wat kost een fotopaal huren?

Een goedkope doe-het-zelf fotopaal zonder prints huur je al voor € 225, met prints komt daar € 75 bij. Je kunt de fotopaal dan bij ons in Oud-Beijerland ophalen. Een fotopaal die bij je bezorgd moet worden begint bij € 400.

 Voordelen van een fotopaal

Een fotopaal huren heeft een aantal voordelen ten opzichte van onze andere photobooths. We zetten de voordelen van een fotopaal even voor je op een rijtje.

  • Een fotopaal is goedkoop
    Ze zijn simpel neer te zetten. Zo heb je ons niet nodig en daarmee bespaar je direct geld
  • Een fotopaal neemt weinig ruimte in beslag
    Een Doe het SelfieBox Sociaal neemt maar 40x50cm ruimte in beslag op de grond, die past écht op elk event
  • Wil je met veel mensen op de foto? Dat lukt ook prima bij een fotopaal. Of je nu met z’n tweeën op de foto wilt, of met z’n twintigen, dat gaat prima!
  • Het vermaak is enorm groot, alle andere aanwezigen zien bij een fotopaal ook wat er gebeurt en genieten mee van de gasten die op de foto gaan

Ga je een fotopaal huren, dan is succes verzekerd!

Hoe dan ook, of je nu een fotopaal huurt, fotohokje of fotospiegel, een feestje wordt het toch wel. Bij Doe het SelfieBox helpen we je graag met je keuze. Zie jij door de bomen het bos niet meer en weet je niet welke photobooth de beste keuze voor jouw event is? Bel dan gerust even : 088-8580888, we denken met je mee, vertellen je over de mogelijkheden en maken natuurlijk met plezier een voorstel voor je.

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media