EEN FOTOSPIEGEL HUREN MET MAXIMALE FUN & FOTO MARKETING ELEMENTEN

12 april 2018

photomirror for marketing

De Beauty Doe het SelfieSpiegel is niet alleen een fotospiegel die er prachtig uitziet. Het is ook een fotospiegel met haast eindeloze mogelijkheden voor fun én fotomarketing!

Er zijn honderden animaties beschikbaar in allerlei talen en je kunt er spelletjes op spelen. Maar vergeet ook niet de mogelijkheden om foto’s per mail te versturen en daarmee e-mailadressen te verzamelen voor e-mailmarketing. Foto’s printen in verschillende formaten én je kunt de foto’s branden in je eigen stijl. Of dat nu voor je bruiloft is of voor een zakelijk event!

De 7 Technische Highlights Van De Fotospiegel

Zullen we de unieke mogelijkheden van de Beauty Doe het SelfieSpiegel voor je op een rijtje zetten? En dan bedoelen we dus eigenlijk waar de fotospiegel technisch allemaal toe in staat is.

 • Honderden animaties
 • Meer talen
 • Spelletjes
 • Selfie e-mailen
 • Selfie naar telefoon versturen
 • Signeer & stempel
 • Printen zoveel als je nodig hebt

1) ANIMATIES VAN ONZE MAGISCHE FOTOSPIEGEL

Bekijk onze Youtube video (zie ook ons Youtube kanaal) en ontdek welke animaties er allemaal zijn. Dit zijn de Engelse animaties van de fotospiegel, maar we hebben ook Nederlandse, Franse, Duitse, Spaanse en …

2) DE BEAUTY fotoSPIEGEL IS MEERTALIG

Heb je een meertalig event, dan kunnen we de Beauty Doe het SelfieSpiegel zo instellen dat een bezoeker eerst een taal kiest. Hij krijgt vervolgens de animaties van zijn eigen taal te zien. Elke stap is vervolgens in z’n eigen taal in te richten.

3) SPELLETJES ZORGEN VOOR EEN INTERACTIEVE FOTOSPIEGEL

De fotospiegel werkt geheel op touch. Zo kun je er allerlei leuke dingen mee doen. Zo hebben we verschillende spelletjes die we kunnen activeren

 • 3 op ’n rij / Kruisje-Nulletje
  Dit kan met het traditionele kruisje en nulletje, maar die afbeeldingen kunnen we ook vervangen door de foto’s van het bruidspaar, of het logo van een bedrijf.
 • Balletje-Balletje
  Raad onder welke beker het balletje verstopt ligt.
 • Jackpot
  Deze eenarmige bandiet geef je met een touch beweging een stevige zwieper. De jackpot is te branden met een foto/logo/tekst en op de rollen kan ook een eigen afbeelding ingevoegd worden.
 • Pong game
  Met dit virtuele arcade ijshockey spelletje probeer je de bal heen en weer te schuiven

4) JE SELFIE DIRECT E-MAILEN

Na het maken van de foto’s kunnen je bezoekers hun mailadres opgeven en krijgen ze hun foto doorgemaild. De mail kunnen we voor je personaliseren zodat je je fotomarketing goed in kunt zetten.

5) SELFIE NAAR JE TELEFOON VERSTUREN VANAF DE SPIEGEL PHOTOBOOTH

Toets razendsnel op de touch fotospiegel je mobiele nummer in en je krijgt je foto direct gemaild. Dit is de snelste manier van het sharen van je selfies. Het voordeel van e-mail t.o.v. dit is dat je e-mailadressen verzameld.

6) SIGNEER & STEMPEL OP DE INTERACTIEVE FOTOSPIEGEL

Op de spiegel photobooth is dit misschien wel de tofste toevoeging! Na het maken van de foto’s kun je op de spiegel je naam schrijven, of een kort bericht. De kleur kun je ook nog aanpassen. Én je kunt je foto nu versieren met allerlei emoji’s. De emoji’s zitten er al standaard in, maar als je de Beauty Doe het SelfieSpiegel in wilt zetten voor fotomarketing doeleinden, dan is er de mogelijkheid om zelf emoji’s aan te leveren. De bezoeker stempelt dan jouw persoonlijke emoji’s op z’n foto.

7) PRINTEN ZOVEEL ALS JE NODIG HEBT

De Beauty Doe het SelfieSpiegel leveren we altijd met onbeperkt printen. Staan er 4 gasten voor de spiegel photobooth, dan krijgen ze alle 4 een printje. Die printjes verpakken we in een mooi fotomapje. Zet je de spiegel voor fotomarketing in, dan kunnen we deze fotomapjes zelfs op maat voor je drukken met je eigen branding!
Én de printjes zijn trouwens een slag groter dan die van onze andere fotospiegel : Vintage Doe het SelfieSpiegel. De prints die hierbij zitten zijn 10×15 cm en bevatten meestal 3 foto’s die ze voor de fotospiegel maken.

De Toffe Features Van De Beauty Doe Het SelfieSpiegel In Beeld

Bekijk de video hieronder en maak stap-voor-stap kennis met de mogelijkheden van de interactieve fotospiegel die we hiervoor uitlegden.

Fun én Fotomarketing In 1 : De Beauty Doe Het SelfieSpiegel

Deze spiegel met ‘WOW’-effect is visueel gezien al een aandachtstrekker op ieder event. Of je nu een bruiloft, beurs, kerstfeest, open dag, gala of een winkelcentrum promotie activiteit organiseert, deze spiegel is dé hit met ongekende mogelijkheden en aantrekkingskracht.

Direct deze fotospiegel boeken? Een offerte aanvragen? Geef dan vooral bij je aanvraag goed je wensen aan. Sommige van de mogelijkheden die we uitlegden hebben namelijk een meerprijs. Wil je meer lezen? De huurprijs van de fotospiegel bekijken? Lees dan hier meer over de Beauty Doe het SelfieSpiegel.

interactive photo mirror
photomarketing with selfie mirror

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media