Ga jij voor onze photobooth aanbieding?

6 mei 2021

De beste photobooths? Die vind je bij ons en dat steken we niet onder stoelen of banken. Nee: we zijn trots op wat wij jou allemaal kunnen aanbieden als het om event entertainment en marketingstrategieën met een hoge fun factor gaat! 

De overtreffende trap 

Wanneer je op zoek gaat naar de ultieme beleving voor jouw evenement, beursstand of bedrijfsfeest dan zoek je een buitenkans. Iets unieks, waar je enkel eersteklas omschrijvingen voor kan gebruiken. 

Denk aan:

  • De BESTE prijs-kwaliteitsverhouding.
  • De VEELZIJDIGSTE photobooth. 
  • De LEUKSTE marketingervaring. 
  • De GEKSTE selfiemaker. 
  • … 

Die overtreffende trappen waar jij naar op zoek bent, hebben wij allemaal in ons gamma. Echt! Wij geven toe dat we graag de beste willen zijn en daarom gaan we steeds op zoek naar de photobooths met de leukste en meest verscheiden eigenschappen, multi-inzetbaarheid en opties. Dit allemaal in combinatie met de beste prijs. Waar voor je geld, zoals we dat zeggen. 

De beste prijs-kwaliteitverhouding 

Wij streven naar een perfecte prijs-kwaliteitverhouding als het op photo booth verhuur aankomt. Bij ons dus geen aanbiedingen in de vorm van een prijskorting, maar jouw kans om een unieke photo booth te huren waarmee je de bezoekers van jouw evenement of beursstand omver kan blazen. 

Als rasechte marketeer of bedrijfsleider wil je graag dat jouw gasten zich vermaken op het bedrijfsfeest of dat ze langer bij jouw stand blijven en dat is net wat je bereikt met een photobooth. Jij zorgt voor die leuke selfie en – hoppa – jouw bezoekers staan met één klik online op hun Instagram of Facebook. Mét jouw logo op de achtergrond! Bovendien wordt de lijst van mailadressen (lees: potentiële klanten) langer. 

Klanten of bezoekers die niet zo technisch aangelegd zijn? Geen probleem! Wanneer we spreken over “de beste eigenschappen” dan is dat bijvoorbeeld ook de makkelijkst te bedienen photobooth zodat iedereen ermee aan de slag kan!  En met “makkelijkst” hebben we weer een eersteklas omschrijving voor een photobooth! 

photo booth low price
photo booth discount

Aanbieding in de prijs? 

We get it: soms ga je op zoek naar “de goedkoopste photobooth” als overtreffende trap en ook die hebben we voor jou. Meerdere, zelfs! 

Doe het SelfieBox Sociaal

Een budgetvriendelijke photobooth met een zacht prijsje omdat deze onder de doe-het-zelfmethode valt: je haalt ‘m zelf af en brengt hem ook terug, of onze koerier bezorgt 'm bij je. Met onze Doe het SelfieBox Sociaal haal je een pareltje binnen. Een pareltje dat ALTIJD scherp is in prijs. Het is een goedkope photobooth die niet enkel qua budget, maar ook qua ruimte op elk feest of evenement past. Bovendien is deze net zo geweldig en entertainend als de andere photobooths die we aanbieden. 

Budget Doe het SelfieSpiegel

Ben je op zoek naar de goedkoopste fotospiegel, kies dan voor onze Budget Doe het SelfieSpiegel. Een eersteklas aandachtstrekker. Jouw gasten en klanten worden naar de fotospiegel toe gezogen door z’n aantrekkelijke uiterlijk. 

Photobooth aanbod voor iedereen! 

Je snapt het: wij gaan niet voor een photobooth aanbieding of photobooth korting in de letterlijke betekenis van het woord. Wij geloven niet in afprijzingen en kortingen, wij geloven in het beste aanbod! Onze aanbieding schuilt daarin dat we voor iedereen en voor elk event een unieke photo booth in het gamma hebben. Voor elke prijsklasse en in elk segment bieden we een pasklare oplossing. 

Ben je benieuwd naar de photo booth die bij jouw event past? Grasduin rustig doorheen onze website of stel jouw vraag via ons contactformulier. We helpen je graag op weg. 

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media