Jouw nieuwjaarsborrel als hét gespreksonderwerp de komende 365 dagen!

10 december 2021

De nieuwjaarsborrel: het leukste moment van het jaar waar iedereen naar uitkijkt! Hoewel, hier en daar zijn er werknemers die de nieuwjaarsborrel als een verplicht nummertje zien. Beetje drinken, beetje lullen om goed te staan bij de baas en de collega’s, om uiteindelijk met een zo-dat-is-weer-goed-voor-het-komende-jaar gevoel naar huis te gaan. Ook voor diegene die het organiseert, is het vaak geen pretje om voor dergelijke werknemer(s) een borrel te organiseren.

De komende nieuwjaarsborrel? Dat wordt een KNALLER!  Zorg alvast dat jij fun hebt tijdens het organiseren en ga er zo hard voor dat zelfs de meest kritische werknemer maanden later nog praat over dat ultieme feestje!

Maar hoe doe je dat? Is dat überhaupt wel mogelijk? JAZEKER! We helpen jou alvast op weg.

Ga voor chique

Kies resoluut voor chique. Of moeten we zeggen: decadent en over the top! Prachtige champagneglazen, veel glitter en fashion kledij. Plaats op de uitnodiging een extraatje bij de dresscode: een glitteraccent, een fancy accessoire, een cocktailjurk of kostuum… helemaal opgemaakt kunnen ze dan even wegdromen en zich als deel van de jetset door de avond bewegen. 

Die fancy champagneglazen kan je trouwens meteen laten serveren door twee ontvangstdames in een champagnejurk. Nog nooit van gehoord? Het is hoe jij het je inbeeldt: een jurk waar volle champagneglazen aan kunnen bevestigd worden. Niet enkel bubbels, maar ook fun tijdens de ontvangst!

Om dit feestje af te maken en om de genodigden vast te leggen op plaat, kies je automatisch voor onze Beauty Fotospiegel. Deze prachtige photobooth is extra stijlvol omdat je niet zomaar naar een camera kijkt, maar gewoon… in de spiegel.

All-in beleving

De all-in beleving zorgt voor extra binding met jouw bedrijf. De feestgangers gaan niet “naar” een feestje, ze zitten IN het feestje! Zorg voor voldoende grote en kleine activiteiten die een link hebben met jouw bedrijf. Activiteiten die niet aanvoelen als “moeten” (zoals de dagelijkse sleur van het werk wel eens kan aanvoelen), maar die het werk leuk maken. Een bureaustoelenrace, bijvoorbeeld, of een gekke fotokopiewedstrijd. Je weet wel: maak de leukste kopie met de copier.

Of deze: voorzie allerlei verkleedkledij en plaats een 360 Graden SelfieSpinner. Ideaal om de totaalbeleving van het feest compleet te maken.

Aantrekkingskracht en plezier verzekerd! Slomo-filmpjes voorzien van intro en outro en volledig in de stijl van jouw bedrijf. Hou je vast, want deze worden veelvuldig op social media gedeeld.

new year drinks photo booth
organising new year party

Ludiek

Kiezen voor bijzonder is ook een fijne optie. Aperitiefhapjes? Nee, zeg! Plaats een nostalgische oliebollenkraam. Wedden dat de genodigden er als vliegen op af komen? Of iets gekker: kinderlijk plezier in de vorm van een carrousel, zo’n prachtige draaimolen met paarden. Mensen die terugkeren naar vroeger, worden automatisch gelukkig. Op jouw nieuwjaarsborrel krijgen ze nostalgie voorgeschoteld. Dat zorgt dan meteen voor extra mooie herinneringen.

Meer dan werk

Misschien vind je onze voorstellen wat overdreven en dat is helemaal oké.  Eenvoudiger kan ook en vaak schuilt de positieve herinnering in de eenvoud van het feest.

Mensen besteden veel tijd op het werk, maar praten ook vaak met de collega’s. Vaak komen de kinderen, de partner, de moeder en de heks (gemene schoonmoeder) aan bod. Ze houden ervan om hun leven en wereld te delen met anderen, in de hoop dat ze een groepje gelijkgestemden kunnen opbouwen. Het is pure biologie: het verlangen naar ergens bij te horen.
De nieuwjaarsborrel is dan ook de perfecte gelegenheid om de partners uit te nodigen zodat werknemers een gezicht zien bij alle (wilde) verhalen die op het werk gedeeld worden over hun geliefden. Omgekeerd is het voor de partners ook fijn om zich te kunnen inleven in het werk van de ander. Zo is er thuis meer kans op begrip, grapjes, conversatie… het opent de deuren naar (nog meer) connectie met elkaar.

Nieuwjaarsborrel organiseren : check!

Wat je ook beslist, als je de nieuwjaarsborrel met een positieve instelling organiseert, wordt het voor iedereen een knaller. Of het nu één van onze gekke ideeën is of een eenvoudige borrel met conversaties en lachbuien: er zal de komende 365 dagen met veel plezier aan teruggedacht worden.

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media