KIES JE VOOR EEN PHOTOBOOTH OF EEN FOTOSPIEGEL BIJ EEN SWEET 16 FEEST?

2 maart 2019

photobooth sweet sixteen 16

Laten We Bij Het Begin Beginnen … Want Wat Is Nou Eigenlijk Een Sweet 16?

Het is een van oorsprong Amerikaanse traditie die de laatste jaren populair aan het worden is in Nederland. De meest simpele vertaling is dat je de 16de verjaardag viert en in de meeste gevallen duidt een Sweet Sixteen op een meisjes verjaardag.

In Amerika zien ze 16 jaar als de leeftijd waarop je jeugd eindigt en je volwassen wordt. In Amerika mag je dan autorijden, werken en krijg je volwassen verantwoordelijkheden. Het wordt door meisjes gezien als een belangrijk feest dat vaak groots gevierd wordt.

In Nederland is het ‘gewoon’ een superleuke gelegenheid voor een mooi en bijzonder feest. En we zien dat die gelegenheid steeds vaker aangegrepen wordt om een 16de verjaardag uitbundig te vieren.

sweet 16 photo mirror

Hoe Vier Je Een Sweet Sixteen?

Bij een Sweet Sixteen horen glitter & glamour, feestelijke kleding met rokjes, jurkjes, make-up en een mooi kapsel. Het is ook populair dat de jarige ‘dame’ met een limousine aankomt, soms zelfs een knalroze limo! Vaak wordt het een échte party met een DJ en natuurlijk mag een photobooth niet ontbreken. Omdat een Sweet 16 vaak groter wordt gevierd dan de gemiddelde verjaardag zien we dat veel feestjes in een gehuurde locatie plaatsvinden. Soms is dit de lokale voetbalkantine, maar ook in een feestzaal of soms in de (eigen) tuin.

Kies Je Voor Een Photobooth Of Voor Een Fotospiegel?

We hebben allerlei verschillende photobooths en fotospiegels. Met Sweet Sixteen feestjes krijgen we vaak van moeders, dat zijn toch vaak de organisatoren, de vraag wat ze moeten kiezen. In dit artikel gaan we je een handje helpen om die keuze makkelijker te maken. We zetten allemaal tips op een rijtje :

Een fotospiegel maakt foto’s van top tot teen
Komen de gasten mooi gekleed? Dan is het leuk om ook de outfits in beeld te hebben. Met een fotospiegel krijg je alles in beeld!
(Grotere) groepen op de foto
Met een Sweet Sixteen zien we vaak dat al die meiden met elkaar op de foto willen, vaak in grotere groepen. Met een fotospiegel of een Doe het SelfieBox Compact kun je prima groepen van 8-12 personen op de foto krijgen.
Is ‘roze’ het thema?
Heb je een feest in de planning in roze tinten? Dan is de Flower Doe het SelfieSpiegel een goede keuze. Deze spiegel heeft een lijst van witte en roze bloemen én als achtergrond gebruiken we een flowerwall. De flowerwall hebben we in 2 tinten : wit/roze en diverse roze tinten
Glitter & Glamour
Een feestje in de planning op chique? Jurken, pakken, glitter, glamour en alles chique? Kies dan voor een Vintage Doe het SelfieSpiegel of de Beauty Doe het SelfieSpiegel. In combinatie met één van onze glitter pailletten wanden scoor je punten bij de jarige.
Een klein feestje
Heb je maar een klein feestje in de planning? Dan kun je met de Mini Doe het SelfieSpiegel een photobooth gewoon van hand tot hand laten gaan op je feest. We sturen deze per pakketpost naar je toe, ophalen mag natuurlijk ook.
Beperkt budget
Is je budget beperkt maar wil je toch een échte photobooth? De Doe het SelfieBox Mini is een fotozuil voor maar € 300!
Ultra trendy en ‘all the way’ voor social media?
Een GIF booth is dan dé beste keuze! Deze print de foto’s niet, hij maakt een filmpje van de gemaakte foto’s en deze kunnen direct gedeeld worden op social media.

sweet 16 entertainment

Een Gastenboek Bij De Photobooth Op Een Sweet Sixteen?

JA! Een hele dikke, vette ‘JA!’. Een hip gastenboek met selfies uit de photobooth van de gasten én persoonlijke felicitaties is een must. Zo heeft de jarige nog jarenlang een herinnering aan dit prachtige feestje. Geweldig om na afloop door te bladeren en na te genieten van een onvergetelijke avond. We hebben een aantal gastenboeken die lekker hip zijn en perfect aansluiten bij een Sweet Sixteen, er is zelfs een roze gastenboek!

Geen Sweet 16 Party Zonder Photobooth Of Fotospiegel!

Zoals een bakkerij zonder brood geen echte bakker is, zo is een Sweet 16 zonder photobooth geen echte Sweet 16. Dat feestje maak je alleen onvergetelijk met al die toffe selfies uit de photobooth. Zo hebben zowel de jarige, als de gasten iets om nog lang na te genieten van ‘the best party ever’!

Wil je direct een photobooth reserveren of een optie plaatsen? Stuur dan je aanvraag direct naar ons toe.

sweet 16 photo entertainment

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media