Kinderfeestje organiseren? Kinderlijk eenvoudig vermaak met een photobooth!

2 februari 2022

Soms sta je voor een grote uitdaging. Jouw creativiteit wordt zwaar op de proef gesteld want je “mag” een kinderfeest(je) organiseren. Geen nood, we got you! Wij weten dat je op zoek bent naar een fijne, maar vooral unieke ervaring en kunnen jou hierbij ondersteunen.

Of je nu een kinderfeestje organiseert voor je jarige zoon of dochter, of dat je een kinderfeest organiseert op school of in de wijk. In dit artikel lees je hoe we met onze kinder photobooths een toffe bijdrage kunnen leveren.

Ook als je als professional kinderanimatie of een kinderfeestje wil organiseren in een specifiek thema, zijn we er voor jou.

Kinderfeestje? Met een photobooth!

Photoboots op een kinderfeestje… dat is waarschijnlijk niet meteen het eerste waar je aan denkt wanneer je start met de organisatie en net daarom is het een geweldig idee! Of je nu een basisschool hebt en je wil een leuke photobooth om met Sinterklaas op de foto te gaan of op zoek bent naar een extra waar je mee kan SCOREN op een zomerfeest. Je bezit een kinderboekhandel en wil iets leuk doen voor de kinderboekenweek of je bent een wanhopige ouder die niet zo creatief is wat kinderfeestjes organiseren betreft… er zijn talloze kinderfeesten waar je onze photobooths kan inzetten. We hebben zelfs een speciale collectie photobooths die we op “kinderhoogte” aanbieden!

Wij stellen voor…

Voor de organisatie van jouw kinderfeestje, stellen we graag twee photobooths uit ons gamma voor die i-de-aal zijn voor gebruik op eender welk feestje. Compact, klein en makkelijk te bedienen. Vooral dat laatste is een vereiste voor een geslaagde kids party.

De Doe het SelfieBox Compact

Onze Doe het SelfieBox Compact is een opvallende fotozuil die gegarandeerd de aandacht van de kinderen trekt. Wij leveren er altijd een achtergrond naar keuze bij. Tussen de 20 beschikbare achtergronden vind je vast iets dat past bij het thema van jouw kinderfeestje!
Met een speciale lage poot staat de Doe het SelfieBox Compact op perfecte hoogte voor elk kind.

Doe het SelfieBox Mini

Ook de Doe het SelfieBox Mini kan op lage stand ingesteld worden zodat elk kind op de foto kan zonder op een krukje te hoeven klimmen. Deze photobooth is ook lief voor jouw budget want het is meteen de goedkoopste in ons gamma. Bovendien kan je hem zelf klaarzetten in een kwartier en de bediening is “kinderlijk” eenvoudig.

kids photobooth

Thema kinderfeestje

Dan zijn we bij het belangrijkste aangekomen: het thema van jouw feestje! Hoe past onze photobooth in dat plaatje? Enerzijds kan je ‘m gebruiken als middelpunt van jouw kinder evenement en anderzijds als één van de decoratieve – maar nuttige – elementen. Kies je voor de Doe het SelfieBox Compact dan kan je, zoals reeds gezegd, één van de 20 beschikbare achtergronden kiezen, je vindt er vast eentje dat past bij het thema van jouw feest. Ook de props in hetzelfde thema, zorgen voor een heuse onderdompeling in het feestgebeuren. Je kan kiezen om kant-en-klare props aan te kopen en wanneer je “all the way” wil gaan, kan je ze zelfs  op maat laten maken!

Meer informatie over een photobooth voor een kinderfeest?

Of je nu kiest voor een prinsessenfeestje, ridderthema of Frozen of als professional een kinderfeestje zal organiseren, we zijn er zeker van dat het met deze tips perfect zal lukken! Wil jij onze kinder photobooths een speciaal plaatsje geven op die superleuke party? Dan kan je hier boeken of meer informatie verkrijgen.

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media