KLEED JE PHOTOBOOTH AAN MET EEN RODE LOPER 

23 augustus 2019

red carpet wedding

Ben je van plan een evenement te organiseren? Dan heb je vast wel gedacht aan zo’n leuke photobooth van ons. Zo kunnen de gasten deze belevenis vastleggen op een leuke en originele manier. De genodigden ontvangen ter plekke de foto’s, zodat zij deze bijzondere dag of avond nooit meer hoeven te vergeten.

Maak Van Je Photobooth Een Hoogtepunt

Door middel van een rode loper maak je van je photobooth een chique hoogtepunt.

Rode loper paaltjes zorgen namelijk voor een grens tussen het publiek en de belangrijke figuren van allerlei evenementen. Filmsterren, politiekers, VIP’s, muzikanten en modellen, allemaal lopen ze over de rode loper en telkens zorgen de paaltjes ervoor dat deze mensen onaantastbaar lijken. Vaak zijn deze paaltjes onderling verbonden met een bijpassende kleur fluwelen koord. Hierdoor oogt de rode loper nog luxueuzer en formeler. Op deze manier zullen alle mensen, die op de foto willen, zich koning te rijk voelen.

Functionaliteit
De paaltjes van de rode loper begeleiden de weg die mensen dienen te bewandelen. Hierdoor worden gasten de weg gewezen naar de photobooth. Op deze manier hoeft niemand de photobooth te missen. Daarnaast zorgen de rode loper paaltjes ervoor dat er een nette rij ontstaat.

Aankleding Photobooth

Door kaarsen of bloemen te bevestigen aan de afzetpalen, kun je ook een leuke sfeer neerzetten waardoor de gasten zich meteen zullen thuis voelen. Daarnaast zijn de paaltjes zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken dankzij hun bestendigheid tegen regen en wind.

De kleur van de paaltjes kunnen ook voor de juiste sfeer zorgen. Zo zal je voor een bruiloft al snel naar zilveren en gouden modellen grijpen, terwijl je voor meer informele gelegenheden al sneller rood of paars zult opteren. Ook officiële instanties kunnen gebruik maken van een photobooth met afzetpalen. Deze diensten kiezen voor neutrale linten en afzetpalen. Met een neutrale kleur kun je een meer kordate toon neerzetten zodat gasten meteen weten dat men ordelijk moet aanschuiven. Men kan er ook voor kiezen om de afzetpalen en linten in de bedrijfskleuren neer te zetten. Zo zorg je meteen voor een persoonlijke touch die de waarden van het bedrijf weergeeft. Op deze manier zullen zowel de photobooth als de loper met bijbehorende paaltjes helemaal bij het thema of de setting passen.

 

Dit artikel is een samenwerking met in-liner, de specialist in de verkoop van rode lopers, paaltjes en koorden. Bij onze photobooths kun je zilveren paaltjes met rode koorden huren inclusief een rode loper. Voor de verkoop van paaltjes, koorden en (rode) lopers verwijzen we je graag naar hun website : https://www.in-liner.be/rode-loper-paaltjes/ 

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media