MAAK KENNIS MET DE NOSTALGISCHE PHOTOBOOTH MET DICKENS FOTOGRAAF

25 november 2019

dickens photographer

Het duurt niet lang meer en dan is het alweer kerst! Dit kan je natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Het is dan ook ontzettend leuk voor mensen om een foto van jouw evenement te hebben die helemaal bij deze mooie en gezellige tijd past. In dit artikel maak je kennis met onze nieuwste photobooth : de Nostalgische photobooth met Dickens fotograaf

En wat is nou leuker dan een nostalgische sfeer op te roepen. De kerstsfeer uit de tijd van Charles Dickens is ontzettend leuk om op te roepen en tot leven te brengen! Dit kan met onze Nostalgische Dickens Photobooth.

Nostalgische Dickens Photobooth

Met de Nostalgische Dickens fotograaf worden de herinneringen en de nostalgische sfeer van de Charles Dickens tijd helemaal opgeroepen. Bij de photobooth staat een rek vol met Nostalgische Dickens kleding, waardoor je jezelf kan verkleden zodat het lijkt alsof je uit de Dickens tijd bent gestapt.

Niet alleen heb jij zelf Dickens kleding aan, de nostalgische fotograaf ook! Wanneer je helemaal in Dickensstijl plaats hebt genomen voor het winter decor, zal de Dickens fotograaf een foto maken met nostalgische camera.

De camera ziet eruit als een echt nostalgische camera, maar hij zit stiekem bomvol hedendaagse techniek. Hierdoor krijg je een hele mooie foto als aandenken aan jouw evenement. En de foto rolt razendsnel uit de printer voor je gasten.

Waarom De Nostalgische Dickens Fotograaf?

De Nostalgische Dickens Photobooth is ontzettend leuk om op allerlei feesten te gebruiken. Van een kerstmarkt tot een kerst bedrijfsfeest tot een winkelcentrum promotie. Naast het feit dat het gewoon ontzettend leuk is, zijn er nog meer redenen waarom je de Nostalgische Dickens fotograaf zou moeten hebben op jouw evenement.

1 - Alvast in de Kerstsfeer komen

Wie is er nou niet gek op kerst? Gezellig met de hele familie samenkomen en genieten van een heerlijk diner. Alles mooi en gezellig in en rond het huis aankleden. En nog niet eens gesproken over de mooie lichtjes die branden en liedjes die worden afgespeeld in winkelstraten en -centra. Iedereen wordt vrolijk van kerst.

Dus hoe leuk is het dan om je klanten, personeel en jezelf alvast helemaal in de stemming te laten komen voor de kerst. Samen alvast een gevoel van warmte, gezelligheid en samenzijn creëren. Dat kan je op een leuke manier doen met de Dickens Fotograaf, samen op een originele manier op de foto. Wie weet wordt het wel het kerstkaartje van je bedrijf voor dit jaar.

2- Hilarisch aandenken

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. En een grappige foto zegt nog veel meer! Het is dan ook ontzettend leuk voor je gasten om de nostalgische foto’s van jouw evenement te zien hangen op hun prikbord. Zo vergeten mensen het door jou georganiseerde evenement nooit.

Niet alleen zal je evenement veel beter onthouden worden dankzij de Nostalgische Dickens Photobooth, maar mensen zullen ook uitkijken naar het volgende evenement dat je organiseert. Misschien dat je dan wel een van onze andere photobooths wilt gebruiken, zodat je voor elk evenement weer een nieuwe herinnering kan creëren.

3 - Stimuleert Interactie

Alle mensen, jong en oud beleven veel plezier aan zich verkleden en op een grappige manier voor een foto te poseren. Het geeft mensen die elkaar niet (goed) kennen een gemeenschappelijk onderwerp om over te praten en zo zullen al snel nieuwe contacten ontstaan.

Door de Nostalgische fotograaf aan te bieden op bijvoorbeeld een kerst bedrijfsuitje, stimuleer je het personeel om interactie met elkaar en jou als werkgever aan te gaan. Samen voor een onvergetelijk aandenken zorgen, zorgt ervoor dat het team een sterkere band krijgt en eens op een andere manier met elkaar omgaat.

En door de Dickens fotograaf op bijvoorbeeld een kerstmarkt of een winkelcentrum promotie aan te bieden, creëer je een mooie gelegenheid om een gesprekje met mensen aan te gaan. Zo kan je er snel en makkelijk achter komen wat mensen van jouw evenement vinden en of er nog punten zijn waar je aan kan werken, zodat je evenement de volgende keer nog beter wordt.

4 - Goed voor promotie

Het leuke is dat je de fotoprint kan personaliseren met je eigen tekst/logo. Zo weten je gasten snel weer waar de foto was gemaakt en voor welk evenement. Het zorgt ervoor dat ze jouw bedrijf en evenement beter zullen onthouden en zullen uitkijken naar het volgende evenement dat je organiseert.

Daarnaast zijn mensen er gek op om foto’s op social media te delen. Dus wanneer je de mogelijkheid aanbiedt om zulke superleuke en grappige foto’s te maken, dan zullen je gasten deze foto’s heel graag en snel op hun social media kanalen delen. Zelfs wanneer ze de foto’s niet digitaal hebben vinden ze het leuk om een foto van de fotoprint te maken en de foto te delen. Zo krijg je zelfs gratis promotie voor jouw bedrijf en evenement.

Niet alleen je gasten kunnen de foto’s delen, maar jij kan dat als bedrijf ook! De digitale versies heb je snel op je social media kanaal geupload.

5 - Jezelf onderscheiden

Door de Nostalgische Dickens fotograaf aan je klanten, bezoekers of personeel aan te bieden, onderscheid je je van de concurrent. Door een photobooth laat je zien dat je anders bent dan andere bedrijven en toon je betrokkenheid bij je klanten en personeel. Je wilt namelijk dat ze het leuk hebben en een mooi en grappig aandenken hebben aan de goede tijd die ze hadden bij jouw evenement.

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media