MET JE EIGEN SOCIAL MEDIA BORD van selfiefun.nl GAAT JE EVENT DIRECT VIRAAL

26 oktober 2019

social media frame

Organiseer je binnenkort een evenement of heb je iets te vieren met je bedrijf? Dat is natuurlijk superleuk, maar hoe gaaf zou het zijn om dit te promoten met een gepersonaliseerd social media bord!? Deze borden bestel je makkelijk in onze webshop SelfieFun.nl. Zo ziet iedereen jouw evenement of bedrijf op een superleuke en originele manier en zal het daarom ook goed onthouden.

Wat Is Een Social Media Bord

Een social media bord is een groot bord van hard materiaal dat het uiterlijk heeft van een bericht met foto die je op je social media platform kan plaatsen (denk maar eens aan een Instagram bericht). Alleen in plaats van een foto zit er een groot gat in waar je met 2 of 3 mensen achter kan gaan staan, zodat je gasten zelf op een social media bericht gaan lijken. Dit creëert leuke en grappige herinneringen voor je gasten, personeel en jezelf. Deze herinneringen zijn dan ook leuk voor iedereen om op hun social media platformen te delen.

In onze webshop www.SelfieFun.nl bestel je deze toffe, gepersonaliseerde Social Media Borden direct online.

Het ontwerp

Er zijn 8 verschillende soorten social media platformen waar je uit kan kiezen. Zo hebben we borden voor Instagram, Facebook, LinkedIn, Snapchat, Tinder, WhatsappYoutube en Twitter.
Staat het gewenste social media platform nog niet in onze webshop? Geen nood! Stuur ons gewoon een mail op hallo@booqbox.nl en geef aan wat jij zou willen.

Nadat je hebt gekozen welk social media platform jij wilt, kan je hem helemaal laten personaliseren. Zo past het bord precies bij jouw evenement of bedrijf. Je kan je eigen logo laten plaatsen op de plek van de profielfoto op het bericht. En je kan bepalen welke tekst er onder het bericht moet komen te staan met de bijbehorende hashtags. Als je wilt kan je er ook emoji’s bij laten plaatsen. En als laatste mag jij helemaal zelf bepalen hoeveel likes en reacties er op je social media bord moeten staan.

Het social media bord heeft een standaardafmeting van 72×108 cm. Maar het is mogelijk om voor een extra groot bord te kiezen van 80x120cm, zo passen er meer bezoekers tegelijk achter het fotokader.

De borden worden standaard binnen een week geleverd. Heb je social media borden nog maar net ontdekt en is je event al over een paar dagen? Dan is het ook mogelijk om hem binnen 3 werkdagen te laten leveren.

social media frame facebook and instagram

Waarom Een Social Media Bord

Zodra mensen anderen met veel plezier een foto zien maken met je social media bord, zullen ze dit al snel zelf willen. Het zal dan ook niet lang duren voordat ze deze leuke foto’s op hun eigen social media platformen zullen delen. Maar wat is hier eigenlijk de toegevoegde waarde van?

Budget vriendelijk

Een evenement organiseren kost veel geld. En al helemaal wanneer je hier reclame voor wilt maken en je bedrijf wilt promoten, moet je veel geld neerleggen. Het inhuren van entertainment zal hoog op je prioriteitenlijstje staan, maar kan de kosten erg laten oplopen. Een social media bord kan zorgen voor een hoop entertainment voor je gasten, zonder hoge kosten. Het is een budget vriendelijke optie om mensen veel plezier te laten beleven.

In verhouding met andere types entertainment zoals een photobooth, zangers en goochelaars is een social media bord erg goedkoop. Maar brengt toch een hoop plezier voor je gasten met zich mee. Daarnaast kan je, afhankelijk van het ontwerp, je social media bord ook nog vaker gebruiken dan één keer.

Geef een boost aan je Social Media kanalen

Social media is tegenwoordig erg belangrijk in je bedrijfsvoering, wanneer je hier niet aan doet kan je een hoop klandizie mislopen. Een social media bord is een hele goede manier om meer online gezien te worden. Mensen vinden het leuk om er een foto mee te maken en zullen deze vrolijke originele foto’s graag online met de wereld delen. Dankzij de hashtags en tags is jouw bedrijf makkelijk te vinden voor anderen. En zo krijg jij weer gratis reclame voor je bedrijf en evenement.

Door deze leuke foto’s ook op de social media platformen van je eigen bedrijf te plaatsen, laat je betrokkenheid zien bij je personeel en gasten.

Heb je een team uitje georganiseerd? Dan laat het zien dat jouw bedrijf personeelsmoraal en een sterk teamverband belangrijk vindt. Heb je een evenement met gasten georganiseerd? Dan laat je de wereld met deze foto’s zien dat er een evenement gaande is, dat je graag wilt dat je gasten het leuk hebben en dat het evenement het waard is om naartoe te gaan.

Ook al plaatst niet iedereen zijn eigen foto’s, de kans is groot dat ze wel door andere mensen in foto’s worden getagd. Zo wordt het bereik van de foto’s ook weer groter en trek je makkelijker nieuwe gasten of wellicht nieuw personeel aan.

Marketing van een evenement

Positiviteit laten zien in je bedrijf is een goede manier om je bedrijf meer bekendheid te geven om de goede redenen.

Heb je iets te vieren in je bedrijf? Dan is een social media bord een leuke manier om dit met je personeel te vieren en het met de buitenwereld te delen.

Wil je je evenement memorabel maken? Met een social media bord herinnert iedereen zich het event weer wanneer ze de foto’s terugzien met het bord. Zo hebben ze snel zin in het volgende evenement dat je organiseert. Ook wanneer mensen de foto’s tijdens het event posten, trekt dit weer nieuwe bezoekers aan.

Maakt netwerken makkelijker

Een ander voordeel van een social media bord is dat netwerken er makkelijker door wordt. Netwerken kan al lastig zijn en dan moet je ook nog eens alle nieuwe gezichten en namen onthouden. Een social media bord moedigt mensen aan om in contact te komen maken en samen een foto te maken. En wanneer je iedereen op de foto hebt staan, is het makkelijker om al die gezichten te onthouden. Weet je zelf de naam niet meer van een persoon? Grote kans dat hij wel door iemand anders getagd gaat worden, zo heb jij weer een naam bij het gezicht. Op deze manier werkt een social media bord net als een visitekaartje. Wie weet maak je zo binnen de kortste keren wel een connectie met deze mensen via LinkedIn.

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media