NIEUW! MEGA SNOWGLOBE HUREN ALS UNIEK KERST ENTERTAINMENT

13 november 2018

snowglobe rental christmas event photobooth

Op zoek naar uniek en kerst entertainment? Foto’s vanuit een sneeuwbol maken tijdens je kerstfeest? Het past precies bij je event! Hieronder vertellen we je graag waarom dit niet mag ontbreken op jouw kerstevent!

Wat Houdt Die Snowglobe Nou Eigenlijk In?

In de kerstperiode zie je overal van die kleine glazen sneeuwbolletjes staan. Schudt ‘m een paar keer heen en weer en het sneeuwt van binnen. Stiekem wilden we vroeger allemaal weleens weten hoe het zou zijn om in zo’n sneeuwbol te zitten. Dat kan in onze grote snowglobe van 3,5 m hoog! Waar je écht in kan en foto’s kunt laten maken door onze fotograaf. Deze worden gelijk uitgeprint en je krijgt ‘m in een net mapje mee. Je kunt zoveel foto’s maken als je wilt en je krijgt ze ook digitaal.

Dit is toch perfect voor jouw kerst event? Of je nu unieke winkelcentrum promotie zoekt of iets onvergetelijks wilt tijdens je bedrijfsfeest deze kerst.

photobooth snowglobe rental

Gegarandeerde Kerstsfeer Met Onze Snowglobe

De unieke snowglobe is de kers op de taart. Bezoekers zullen versteld staan als ze deze mega sneeuwbol zien. Een achtergrond met een kerst thema, non-stop sneeuw die rond je hoofd dwarrelt en een gezellige kerstsfeer! Wij regelen alles voor je onvergetelijke foto’s, unieke herinneringen aan jouw kerstevent. Je hebt er geen omkijken naar.

Fotomarketing Door Een Sneeuwbol

Het is de tofste fotomarketing om de sneeuwbol op je event neer te zetten. Bezoekers vinden het geweldig en maken een foto van de snowglobe met de naam van jouw bedrijf! Dit wordt gedeeld op social media. Het maakt impact op mensen en zo staat jouw bedrijfsnaam in de schijnwerper! Daardoor creëer je nieuwe volgers, likes en shares op Facebook. Zo maak je van fun ineens fotomarketing!

Wil jij deze snowglobe huren voor jouw kerstfeest, kerstmarkt, borrel of ander kerstevent? Zorg dat je er snel bij bent en neem vandaag nog contact met ons op! Of ben je toch op zoek naar iets anders? Bekijk dan onze andere kerst photobooths.

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media