PHOTOBOOTH HUREN TIJDENS HALLOWEEN?

14 oktober 2018

halloween photobooth

Ben je op zoek naar uniek Halloween Entertainment? Toffe selfies maken tijdens jouw Halloween feest met een bijpassende photobooth is een hele goede keuze! Hieronder vertellen we je graag een photobooth van de Doe het Selfiebox zo goed bij jouw Halloween event past.

Geen Halloween zonder greenscreen

Met een greenscreen photobooth maak je de gaafste selfies. Een greenscreen is een groene wand die je als achtergrond gebruikt. De bezoeker kiest zelf een toffe Halloween achtergrond. Eindeloze opties en het geeft ze een creatieve twist! Voor jong en oud. Vliegen op een bezemsteel tussen de wolken, ondersteboven hangen aan een bezemsteel, met een greenscreen doek om je heen gewikkeld creëer je een zwevend hoofd. Of maak er zelf wat angstaanjagend gezelligs van! Natuurlijk worden de tofste achtergronden uitgekozen. Met een Halloween greenscreen photobooth heb je uniek Halloween entertainment!

De Halloween photobooth voor jouw event

De Doe het Selfiebox Compact is perfect voor events met een thema. Een verkleedkoffer met props passend bij Halloween, een onbeperkt aantal prints en de photobooth is heel makkelijk te bedienen. De fotostripjes maken we op in Halloween stijl natuurlijk zodat het supergoed past bij jouw feestje.

Met deze Halloween props zijn je selfies pas echt compleet

Bij al onze photobooths nemen we een koffer met toffe props mee. Boek je voor een Halloween event? Dan nemen we natuurlijk een koffer vol bijbehorende props mee. Van een bezemsteel, bloederige messen, pruiken, heksenhoeden… en jij trekt natuurlijk je engste gezicht! Kies uit de verkleedkoffer de gaafste props en stap voor de photobooth. Met deze props zijn je selfies pas echt compleet.

Wil jij een Halloween photobooth op jouw feest? Vul dan gewoon het aanvraag formulier in en geef aan dat je een Halloween feest hebt.

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media