Prepare for the Summer of Love ’22

28 april 2022

Er komt een explosie aan liefde op ons af in 2022! Kanonnen vol! Veel bruiloften uit 2020 en de eerste helft van 2021 zijn allemaal verschoven naar een latere datum. Daarbovenop hebben vele  romantische zielen hun liefde bevestigd nadat ze door de knieën gingen en een ring om de vinger van hun partner schoven. Behoor jij ook tot één van de voorgaande groepen? Bereid je dan maar voor op de Summer of Love 2022 want het wordt er eentje om “u” tegen te zeggen. 

Volle agenda’s 

Als je nog niet in actie geschoten bent met de voorbereidingen van jouw bruiloft dan geven we jou bij deze het startsein. START! De agenda’s van weddingplanners en locaties puilen ondertussen al uit van de reserveringen. Ook de gaatjes in de agenda’s van jouw genodigden zullen beetje bij beetje gevuld worden met allerlei evenementen waarop ze aanwezig mogen – en willen - zijn. 

Wat met jouw photobooth? 

Voor 2022 stromen de reserveringen met bakken binnen en de eerste boekingen voor 2023 zijn zelfs al vastgelegd! Wees er snel bij en boek nu alvast de photobooth die je wenst. Voor alle bruiloften, met of zonder thema, is er een geschikte photobooth in ons gamma. 

We raden je aan om niet alleen je photobooth te reserveren: denk ook aan de trouwfotograaf en de bakker die zal zorgen voor die prachtige bruidstaart, de bloemist, jouw kapper… zo rustig het voor menig ondernemer was de voorbije periode, zo gek en hectisch wordt het de komende tijd (en ja: we hebben niets liever dan zo’n gezellige drukte). 

Dé tip voor jou! 

Net omdat het zo druk zal worden volgend jaar, is het een goed idee om jouw trouwlocatie vast te leggen en dan pas na te denken over het thema en de bruidsjurk. Misschien is jouw ideale locatie door de grote drukte niet meer mogelijk en sta je straks mooi te kijken in een bruidsjurk vol lovertjes en glitter – klaar voor een 80’s bruiloft - in een statig kasteel. 

Wat de photobooth betreft: die kan je met een gerust hart reserveren!  De photobooth is aanpasbaar aan jouw thema door de achtergrond van de foto of de photobooth zelf aan te passen. We got your back. 

Ga jij voor die nieuwe trend? 

Koppels kiezen vaker voor een weekendbruiloft. De naam zegt het al: je kiest bewust voor een beperkte groep mensen met wie je een volledig weekend wil doorbrengen. Het formelere gedeelte is dan op vrijdagavond, de dag erna is de feestdag mét hapjes en drankjes om op zondag met z’n allen het ontbijt te nuttigen en gezellig na te praten. 

Niet alle zaken die je reserveert kan je voor meerdere dagen huren, maar onze photobooths wel! Ga je voor een weekendbruiloft? Neem dan contact met ons op en we bezorgen jou zo snel mogelijk een offerte

Knallen maar!

Wat je ook van plan bent, een goede voorbereiding is het halve werk en dat spreekwoord geldt dubbel voor een bruiloft in 2022. Neem jouw telefoon en laptop bij de hand en schiet jezelf uit de startblokken. Het wordt gegarandeerd een topfeest, in een topjaar! 

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media