Vet feest? Vette inrichting!

20 december 2021

De mate waarin genodigden de herinnering aan een feest houden, is afhankelijk van heel wat factoren: sfeer, eten, drinken, de speciale gelegenheid… Als je ervoor zorgt dat jouw feestgangers op alle vlakken worden ondergedompeld in het thema van het feest, dan kan je er zeker van zijn dat ze het zich nog lang zullen herinneren.

De inrichting als start

Je uitnodiging is de allereerste start van een memorabel feest. Het is voor jouw gasten de eerste keer dat ze – letterlijk – in aanraking komen met het thema van het feest. De volgende keer, is wanneer ze de locatie (gaan) betreden. Als de sfeerzetting daar goed zit, dan ben je vertrokken voor de rest van de avond.

De inrichting van je feest kan je zien als de “doopvont” waarin jouw gasten ondergedompeld worden. Klaar om te knallen, maar geen inspiratie? Wij geven jou alvast enkele mogelijkheden voor een onvergetelijk themafeest!

Disco & glitter, véél glitter

Een feestje of gelegenheid in het thema “disco” is altijd een hit. Gaat het om de glitter of om heimwee naar de hele sfeer die er destijds in de jaren ’70 heerste? Geen idee, maar iedereen op het feestje, jong en oud, geniet ervan.

Alles wat shiny en glitter is, kan dienen om je decor aan te kleden. Een glitterwall, discoballen en de dj-booth versieren met kleine spiegeltjes, brengt de discosfeer meteen naar binnen. Om het helemaal af te maken, kan je kiezen voor onze Led Disco Doe het SelfieSpiegel, de overtreffende trap van een supergave photobooth! Voor de fotospiegel ligt een met led verlichte (dans)vloer – de welbekende oplichtende tegels - en om de fotospiegel heen zit een ledlicht lijst. Perfect voor jouw discoparty, dus! Wil je nog verder gaan? Boek dan het all-in-pakket inclusief twee grote tv’s op statief waarop een slideshow van de gemaakte selfies te zien is.

Vraag aan je gasten om zich te verkleden in het thema en het is AF! Is deze fotospiegel te overweldigend voor jouw feest? Check dan ook onze andere disco photobooths

Film en vip

Nog een algemeen thema waar je erg veel mee kan doen, is een feest in thema van een bepaalde film of een vipfeestje. Je weet wel: glitter, glamour en gekkigheidjes. Ook hier geldt dat verklede gasten al als decor kunnen tellen, maar je kan er nog een vette extra bovenop gooien!

Wat denk je van de volgende fancy toevoegingen?

De SelfieSpinner

Bezorg jouw gasten de ultieme vip-ervaring en plaats onze 360 graden photobooth spinner centraal op jouw feest. Deze photobooth maakt een slomo video vanaf alle kanten. Je gasten nemen plaats op het platform en de camera draait om hen heen. Het resultaat is een op en top écht filmische slomo video voorzien van je eigen thema, muziek, intro, outro… klaar om gedeeld te worden. TikTok, Instagram en Facebook zullen weten wat een geweldige party jij georganiseerd hebt!

De Vogue Booth

Dé fancy party van het jaar met een blikvanger om “u” tegen te zeggen! Deze futuristische, flitsende lichttunnel is een eersteklasse aandachtstrekker.  De inkleding voor jouw feest is af met deze photobooth en bovendien bezorg je jouw gasten een unieke beleving. Deze “tunnel” vol gekleurd ledlicht is een feestje op zichzelf.

Ga wild

Zoals je ziet, kan de inrichting gek, gekker, gekst! Start vandaag nog met de organisatie voor jouw eigen vette party en geef ons een seintje als we je ergens bij kunnen helpen!

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media