Vier je huwelijksjubileum met een photobooth

19 maart 2021

Tinnen bruiloft (10 jaar getrouwd), koperen bruiloft (12,5 jaar getrouwd), zilveren bruiloft (25 jaar getrouwd), robijnen bruiloft (40 jaar getrouwd), gouden bruiloft (50 jaar getrouwd) of nog een ander aantal gehuwde jaren in het vooruitzicht? Dat vraagt om een feestje met de volledige familie- en vriendenkring! 

Huwelijksjubileum: reden tot feesten 

Een huwelijksjubileum kan je niet zomaar een “feestje” noemen. Wanneer je een feest geeft omdat je zoveel jaren samen bent, dan vier je alle momenten die je als koppel al kon beleven. Je viert de goede momenten, de dagen en jaren waarin het goed ging, maar ook de minder goede dagen (hopelijk niet jaren) die jullie met glans doorstaan hebben. Samen. 

Dat “samen zijn” vraagt om een mooi “samenzijn” met iedereen die er vanaf het begin bij was of die er onderweg bijgekomen is. Een huwelijksjubileum is een geschikt moment om met z’n allen mooie herinneringen op te halen en om nieuwe te maken. Met een photobooth leg je al deze liefdevolle en grappige momenten vast. 

Alsof het gisteren was 

Op jullie huwelijksjubileum komen er veel mensen samen die elkaar niet veel zien, maar die wel een sterke band hebben. Neven en nichten zijn door het dolle heen als ze lekker kunnen bijkletsen en tantes en ooms halen de mooiste herinneringen aan hun jonge jaren op. Deze unieke, vrolijke sfeer zorgt ervoor dat die gevoelens bijna letterlijk weergegeven worden op de foto’s van de photobooth. Mensen zijn uitgelaten, extra vrolijk en geven zichzelf dan ook helemaal. Leuke props, gekke bekken, nostalgische familieleden, uitgelaten vrienden… en een photobooth: het is een ideale combinatie!

Iedereen naar de photobooth 

Onze photobooths zijn het perfecte foto entertainment en zorgen ervoor dat mensen van hun stoel af komen om samen leuke dingen te gaan doen. Door het gevoel van eenheid en geluk dat algemeen over een huwelijksjubileum heerst, worden er prachtige foto’s gemaakt. Mooie nieuwe herinneringen voor jullie gasten én voor jou.  

De photobooth zorgt ervoor dat mensen nog dichter bij elkaar komen (zowel letterlijk als figuurlijk) en draagt bij aan de leuke sfeer. Door de fotostrip of gifs die verstuurd worden, worden de gasten lang na het feest nog herinnerd aan dit prachtige moment. 

wedding anniversary photobooth
wedding anniversary photobooth

#nobooth voor groter en mooier

Ga je graag een stapje verder? Wil je grotere en mooiere foto’s die door een professional genomen zijn? Kies dan voor de #nobooth! Met de #nobooth kies je voor een perfecte mix tussen een photobooth en een fotograaf met fotostudio. Je gasten maken de foto’s niet zelf, maar worden op beeld vastgelegd door een échte ervaren fotograaf. Meer lezen? Dat kan hier.

Entertainment én foto’s van een pro

Je houdt wel van de hoge fun factor van de photobooth, maar je zou ook graag wat sfeerfoto’s van de dansvloer of het diner hebben? Upgrade dan de gastheer of gastvrouw bij de photobooth naar een Party Fotograaf. Deze houdt de photobooth in de gaten en loopt ondertussen rond om professionele sfeerfoto’s te maken. Hier lees je hoe dat in z’n werk gaat.

Photobooth-huwelijksjubileum tips

Er bestaan heel wat verschillende photobooths, fotospiegels en fotozuilen. Zoveel dat je misschien wel wat inspiratie kan gebruiken voor jouw feest. Wij zetten een aantal tips voor jou op een rijtje. 

Tip 1: Veel jaren op de teller? Kies voor de Doe het SelfieBox Nostalgia

Vier je 40 of 50 jaar getrouwd? Dan is de Doe het SelfieBox Nostalgia iets voor jou! Deze photobooth lijkt op een oude camera met vintage uitstraling en wordt geleverd met een nostalgische achtergrond – denk aan het typische barokbehang van toen – en vintage props. Het knopje dat aan de vroegere camera’s hing, is ook aan deze photobooth te vinden zodat jouw gasten het gevoel krijgen dat ze écht met een antiek stuk aan het werk zijn. Uiterlijk lijkt het op een oude camera, maar laat je niet bedriegen: binnenin is deze voorzien van de meest moderne technieken!

Tip 2: Gasten die graag bewegen 

Sommige feesten lijken op mierenkolonies: overal waar je kijkt, zie je mensen. Sommigen zitten aan tafel te kletsen, anderen maken een babbeltje op het terras of in de tuin en weer anderen zijn niet van de dansvloer weg te slaan. Ook dan kan je fijne herinneringen maken met een mobiele photobooth. Wij zoeken, lopend met een photobooth in de hand jouw gasten op en nodigen hen uit om samen een leuke foto te maken! 

Tip 3: Alles-in-één on a budget!

Wil je graag extra entertainment en beweging op jouw feest, maar heb je een beperkt budget? Kies dan voor de Doe het SelfieBox Sociaal. Deze photobooth kan je gebruiken als videobooth en maakt bewegende GIFjes en Boomerangs, maar de foto’s kunnen ook geprint worden.  

Jouw huwelijksjubileum wordt top! 

Ben je jouw feest aan het plannen en zie je de photobooth er al staan? Reserveer ‘m dan meteen! Heb je nog vragen of is er iets niet duidelijk? Laat ons iets weten en we helpen jou verder.

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media