Waarom kies je een SelfieSpiegel in plaats van een ‘gewoon’ fotohokje

19 september 2017

posing for selfie mirror

Een fotohokje huren voor je feest is eigenlijk geen ‘keuze’ meer, het is gewoon een ‘must’ geworden. Een fotohokje mag toch niet meer ontbreken op een feest? Maar fotohokjes, photobooths en fotozuilen zien we inmiddels zoveel dat het tijd wordt voor iets nieuws! Daarom introduceerden wij de SelfieSpiegel, of zoals ze ‘m internationaal ook wel noemen de ‘Mirror Booth’!

In dit artikel leggen we je uit wat een SelfieSpiegel is. Je leest wat deze doet en wat er anders is aan zo’n magische fotospiegel als je ‘m vergelijkt met een willekeurig fotohokje. Én waarom je deze must-have gewoon moet hebben op je volgende feestje!

Een Fotospiegel huren :

Eigenlijk is het heel simpel! Een SelfieSpiegel is ‘gewoon’ een hele grote spiegel én een photobooth in 1. Op je feest of event zie je een grote spiegel staan. Achter de spiegel zit de camera verborgen, een computer en een groot beeldscherm. De spiegel lokt de bezoekers met een leuke animatie, je ziet op de spiegel de tekst ‘Klik op de spiegel om te beginnen’. De spiegel reageert op aanraking, en zodra je ‘m nu aantikt zie je in grote cijfers het aftellen, van 5,4,3 … naar 0! Dan maakt de camera achter de fotospiegel een foto. De spiegel gaat je nu complimentjes geven en vertelt in animaties hoe geweldig je eruitziet, welke houding je moet aannemen, of hij laat de spiegel in 1.000 stukken barsten. Supergrappige en ontzettend toffe animaties verrassen je gasten.

Na 3 foto’s is het klaar en rolt er een setje fotostripjes uit de printer.

De belangrijkste verschillen tussen een fotopiegel en een fotohokje

Er zijn vooral overeenkomsten tussen een SelfieSpiegel en een fotohokje. In beginsel doen ze tenslotte hetzelfde, maar er zijn een aantal verschillen die opvallen :

 • De ‘looks’ zijn ongeëvenaard ! De SelfieSpiegel straalt glitter en glamour in een heel stijlvolle vorm uit. De aantrekkingskracht is ongekend hoog.
 • Bij een photobooth kijk je altijd naar een beeldscherm en een camera. Nu kijk je in de spiegel. Daardoor heb je veel minder het idee dat het allemaal techniek is en verbaas je je over wat er allemaal gebeurt.
 • De animaties maken het ‘selfiesprookje’ tot een absoluut hoogtepunt. De animaties zijn tof, iedere keer weer anders. Alles beweegt op het scherm en de teksten en kreten van de animaties leiden tot hele leuke reacties én tot leuke selfies!
 • In de spiegel zie je jezelf van enkels tot kruin. Omdat je zoveel van jezelf ziet, worden de foto’s ook staand gemaakt en krijg je dus netjes hetzelfde op de print als je ook in de spiegel ziet. Bij een photobooth worden altijd liggende foto’s gemaakt, meestal van navel/borst tot kruin.

Een Fotospiegel huren of een ‘gewone’ photobooth? 3 Goede redenen!

Hoe een fotospiegel werkt en wat de verschillen zijn tussen een fotospiegel en een ‘gewone’ photobooth weet je na de eerste alinea’s van dit artikel wel. Maar heb je ook de redenen voor jezelf al op een rijtje gezet waarom je zou kiezen voor een fotospiegel? Nee? Wij helpen je een handje en hebben het je zo makkelijk mogelijk gemaakt, hier zijn de 3 redenen waarom jij voor de unieke Mirror Booth ervaring zou moeten kiezen :

 • Anders dan anders
  Photobooths
  en fotohokjes zijn er in allerlei varianten, maar ze komen vaak toch op hetzelfde neer. Ze zien er nét even anders uit. Zo is de photobooth op jouw feest bijna dezelfde als die bij vrienden op het feestje stond. Een fotospiegel huren doen nog maar weinig mensen, het is nog relatief nieuw en onbekend.
 • De prijs is identiek
  Of je nu een fotohokje wil huren, een photobooth huren of een fotospiegel huren, de prijzen zijn bij ons identiek! Dan is die keuze toch snel gemaakt? Kies dan voor één van onze fotospiegels die je nog heel weinig tegenkomt
 • De aantrekkingskracht is enorm
  Een fotospiegel heeft een onweerstaanbaar uiterlijk. Hij is aanlokkelijk om te zien. Mensen zijn nieuwsgierig en willen ‘m van dichtbij bekijken. Jong én oud willen ‘m aanraken…en dat mag! Zodra ze ‘m aanraken begint de lol al. De animaties gaan bewegen, de foto’s worden gemaakt en het feest kan beginnen!

Zo simpel is het eigenlijk! Er zijn misschien maar 3 redenen om voor een fotospiegel te kiezen, maar die 3 redenen maken precies hét verschil. Een SelfieSpiegel huren is absoluut de moeite waard.

We hebben trouwens wel 7 verschillende Doe het SelfieSpiegels! Zo hebben we de zéér exclusieve ronde Beauty SelfieSpiegel die je wereldwijd nog bijna niet tegenkomt. Én we hebben de toffe rechthoekige Vintage Doe het SelfieSpiegel. Klik rustig door naar de verschillende pagina’s en bekijk ze op je gemak.

Heb je vragen over een SelfieSpiegel of een photobooth in het algemeen, stel ze ons gerust, we helpen je met veel plezier!

Een SelfieSpiegel heeft trouwens allerlei verschillende benamingen. De ene vindt het een magische fotospiegel en de ander kiest voor de engelse benaming ’Mirror Booth’. Ook ‘interactieve fotospiegel’, selfie mirror, magic mirror en photo mirror zijn benamingen die je tegenkomt voor deze hippe fotospiegels!

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media