Wanderlust met een photobooth op jouw event

11 mei 2021

Je hebt vast van het woord Wanderlust gehoord… het is de zin om de wereld te ondekken, een onbedwingbaar verlangen om te reizen en nieuwe ervaringen op te doen. Rondzwerven en als een spons alle indrukken die je opdoet, in je opnemen en met een open blik nieuwe plekken en mensen tegemoet gaan. 

Wanderlust, dat is ook wat onze gastheren en gastvrouwen in zich hebben. Vervang “wereld” in “evenement” of “bedrijfsfeest” en hun Wanderlust komt naar boven. Met hun open blik gaan ze rond en treden nieuwe mensen en genodigden tegemoet, klaar om hen op foto vast te leggen. 

De mobiele photobooth – hoe werkt het?

Wandelend over je event, brengen onze gastheren en -vrouwen de mobiele photobooth naar je gasten toe. De leukste momenten worden vastgelegd en de bezoekers hoeven zich er niet voor te verplaatsen. Ze maken selfies aan de tafels, op de dansvloer, voor jouw beursstand, samen met de directeur, of we lopen mee met de avond vierdaagse … dit alles gebeurt volledig “unplugged”. Niemand zal hinder ondervinden van rondslingerende snoeren. 

Meteen delen op socials… en geprint! 

De foto’s of gifjes die gemaakt zijn, kunnen digitaal gedeeld worden naar mobiel, e-mail of social media, maar je kan er ook voor kiezen om de foto direct on-the-go te laten printen. Hiervoor dragen de gastvrouwen en -heren een speciale heupgordel, inclusief printertje. Voorbereid om elk leuk moment vast te leggen! 

Fun wordt sterke marketing

Niets is zo leuk als selfies (laten) maken en herinneringen te creëren voor later. Dit is meteen de sterkte van onze mobiele photobooth: jouw klanten laten graag een foto maken en delen die met alle plezier met vrienden, familie en via hun socials. Hierdoor wordt de pret die zij ervaren een doeltreffende marketingtool voor jou! 

wanderlust mobile photobooth
Roaming photo booth rental

Digitale en analoge krachtpatser

De kracht van de mobiele photobooth zit ‘m dus in het digitale delen, maar onderschat de on-the-go printoptie niet! Zo’n foto gaat meteen naar een makkelijk opbergbare plaats en tijdens een evenement, diner, feest, belevingsactiviteit… zal dit in bijna alle gevallen de portemonnee zijn. Op de meest onverwachte momenten wordt die ook bovengehaald en zo wordt jouw (bedrijfs)naam regelmatig aangehaald, tot ver na het event. 

Slimme fotomarketing 

De mobiele photobooth is ideale oplossing voor wie op zoek is naar opvallende én effectieve fotomarketing. Het zorgt voor extra sfeer op een feest of event en brengt leven in de brouwerij. De aanwezigen krijgen een beleving… en jij ontvangt bruikbare data (e-mail, telefoonnummers, social media profielen) terwijl jouw bedrijfsnaam ook op socials gedeeld wordt. Als je kiest voor the on-the-go printing optie dan krijg je ook offline meer zichtbaarheid. Mond-tot-mondreclame is tot op de dag van vandaag een zeer krachtige reclamevorm. 

Wanderlust met optimale resultaten 

Zet maximaal in op marketing en merkbekendheid door jouw bedrijfskleuren of kleuren van het logo te laten terugkomen op het evenement zelf. Het resultaat is een foto waarin de kleuren van je bedrijf terug te vinden zijn en in combinatie met jouw logo (indien gewenst) dat mee afgedrukt wordt, krijg je het perfecte totaalplaatje. 

Zorg voor gezellige hoekjes en belevingsplekjes over het evenement. Zo kunnen onze gastheren en -vrouwen op zoek naar prachtige, sfeervolle beelden die over het hele social media landschap verspreid kunnen worden. Perfecte plaatjes die lustig gedeeld worden, een beetje zoals de reisfoto’s van “een echte wanderluster.” 

Onze photobooth, jouw wereld 

Reserveer nu jouw mobiele photobooth en onze gastvrouwen en – heren zorgen voor prettige plaatjes die jouw bedrijf(sevent) perfect weerspiegelen. Zij het werk, jouw gasten de fun en jij… krijgt de marketingvoordelen! 

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media