Zo maak je jouw hennafeest onvergetelijk

12 januari 2022

Je wilt gaan voor een uitbundig hennafeest, een heerlijke avond of -dag met al je vriendinnen en naaste familie. Gekke spelletjes of verkleed door de stad lopen, is misschien niet meteen aan jou besteed, maar een leuk dansfeest trekt je wel aan? Lees dan vooral verder!

Henna

Handen en voeten versieren met henna gebeurt al duizenden jaren in landen in het Midden-Oosten, Noord-Afrika, India en Pakistan. Het is een eeuwenoude kunst waarbij het lichaam versierd wordt met rode kleurstof die afkomstig is van de hennastruik. Diezelfde kleurstof wordt gebruikt om haren dieprood te verven.

Ook op het hennafeest worden de handen en voeten versierd als teken van een nieuwe fase in het leven van de aanstaande bruid. De versieringen zijn een bron van geluk en voorspoed. Met deze prachtige boodschap in het achterhoofd, kies je dan ook voor je favoriete nichtje of vriendin met wie je een mooie band hebt.

Hennafeest organiseren thuis of in een zaal

Traditioneel wordt het hennafeest thuis gehouden, maar tegenwoordig wordt er vaker gebruik gemaakt van een zaal. Het hangt ervan af of je veel of weinig mensen wil uitnodigen en welk prijskaartje je in gedachten hebt. Als je jouw feest in een zaal wilt laten plaatsvinden, overweeg dan ook om de catering te laten doen door een professionele cateraar. Zo kunnen jij en je lieve moeder fris aan de feesttafel aanschuiven.

multi cultural wedding photobooth
organise henna party

Herinneringen vastleggen

Kies je voor een uitbundig feest? Dan is het perfect als je alle mooie momenten kan bewaren op beeld. Er zijn verschillende manieren om de mooiste foto’s en video’s te maken.

Een professionele fotograaf

Heb je het budget en wens je deze unieke dag te laten vastleggen door iemand die oog heeft voor échte momenten? Overweeg dan om een professionele fotograaf in te huren.

Laat jouw gasten de foto’s nemen

Verspreid verschillende polaroid- of wegwerpcamera’s over de feesttafel(s) en laat jouw gasten de fotografen zijn. Ook de Mini Doe het SelfieSpiegel kun je rond laten gaan langs de tafels zodat iedereen foto's kan maken. Zo krijg je heel wat foto’s vanuit verschillende standpunten en bovendien zal iedereen van de genodigden wel eens in beeld komen.

Ga voor een photobooth op je Hennafeest

De ideale oplossing voor wie graag een spetterend feest wil én leuke beelden van alle gasten! Wij denken meteen aan de volgende photobooths in ons gamma:

Onze stijlvolle matzwarte ronde fotospiegel leent zich perfect voor een hennafeest. Jouw gasten voelen zich echte vips, poserend op de rode loper. Iedereen die op de foto gaat, krijgt een print, zo hebben zij meteen een herinnering aan jouw fantastische feest.

Dé photobooth die past wanneer je kiest voor de traditionele kleuren wit en groen. Deze prachtige, superromantische fotospiegel past perfect in het plaatje en zal de blikvanger zijn op jouw feest! Met de flowerwall als achtergrond, krijg je de mooiste foto’s van alle gasten die aanwezig zijn op jouw hennafeest.

De fotozuil die in elke ruimte en binnen elk budget past. Jouw gasten kunnen slomo video’s, gifjes en boomerangs maken. Bovendien kan je ervoor kiezen om hen een print mee te geven.

Van harte gefeliciteerd!

We horen het graag van je als we kunnen zorgen voor de extra touch op jouw onvergetelijke hennafeest. Tot dan wensen we jou een onvergetelijke dag toe en een prachtig huwelijk vol liefde, genegenheid en wederzijds begrip!

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media