Greenscreen photobooth ROC Midden Nederland

Permanent install op het Sportcollege

Samenwerken en sportiviteit komen samen in het Vitaliteitslab van het Sportcollege van ROC Midden Nederland in Utrecht. De opleiding én het vitaliteitslab zijn gevestigd in voetbal stadion Galgenwaard, vanuit de school kijk je zo op de middenstip.

Professionals, studenten en bewoners kunnen in het Vitaliteitslab ervaren hoe de aanpak van Positieve Gezondheid hun eigen leven en dat van de mensen om hen heen kan beïnvloeden.

In het Vitaliteitslab bouwden we in samenwerking met de school en de expositiebouwer een greenscreen photobooth. In team verband maken de studenten hier een actieve, sportieve foto met als kern uitstraling 'samenwerking'.

Zo nemen de deelnemers na hun bezoek aan het lab een blijvend aandenken mee, dat direct geprint wordt middels de ingebouwde printer. Maar de foto wordt ook gedeeld op social media. 

Voor dit project gebruikten we de volgende fotomarketing tool :

MAATWERK PHOTOBOOTH

Je hebt een museum, winkel, escape room, feestzaal, of ... en je wilt een eigen photobooth? Dan zit je helemaal goed! We bouwen maatwerk photobooths, videobooths, GIF booths en meer, op maat voor jouw locatie. 

Wordt het een vaste opstelling, wil je 'm kunnen verplaatsen, groot of klein, geheel door ons gebouwd, of in samenwerking met jouw expositiebouwer. We regelen het precies zoals bij je past.

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media