kerst photobooths

Kerst Entertainment voor een onvergetelijk kerst event

Organiseer je een kerstfeest? Op zoek naar ‘iets’ onvergetelijks? Met een fotohokje op een kerstfeest heb je een gegarandeerd succes! Of je nu een kerstfeest op een bedrijf organiseert, een kerstmarkt, kerstgala op school of een kerstactie als winkelcentrum promotie zoekt, een photobooth is gewoon een succes!

cargo bike photobooth

DOE HET SELFIEBakfiets

Deze unieke opvallende photobooth bakfiets past helemaal in de trend van de foodtrucks. Perfect voor festivals, op het strand, in winkelcentra, midden in het bos of … Inclusief iPad voor social sharing én ingebouwde TV met slideshow van de selfies.

christmas photobooth compact

Kerst photobooth Compact

Deze kerst photobooth is meer een fotohokje in een open concept. Je hebt een fotozuil én een losse achterwand waarvoor je gasten op de foto gaan. Voor die achterwand kun je kiezen uit allerlei leuke stofjes die we hebben!

photopod christmas

Mini Kerst photobooth

Dit is de allerkleinste oplossing die we maken konden. Handig om voor je kerstfeest zelf bij ons op te halen, of ideaal om door ons te laten verzorgen als je maar weinig ruimte tot je beschikking hebt. Deze photobooth is handzaam, in hoogte verstelbaar én ziet er supertof uit!

christmas photo mirror

Vintage Kerst Fotospiegel

Glitter & glamour party’s vragen gewoon om feestelijk kerst entertainment. Hoe feestelijk wil je het hebben? Onze gave Vintage SelfieSpiegel in kerststijl is een aanwinst voor je kerstevent.

christmas enclosed photobooth

Kerst fotohokje

Deze photobooth is het traditionele fotohokje zoals je dat van het treinstation kent, maar dan in een hip, eigentijds jasje. Hij ziet er tof uit, je staat achter een gordijn én je hebt superkwaliteit foto’s door de mooie studioflitser die erop staat.

Kerst photobooth met greenscreen 

Je gaat op de foto voor een greenscreen wand, de photobooth verandert deze achtergrond in een winterlandschap, arreslee, een knapperend haardvuurtje én ineens valt er sneeuw over je heen …

christmas greenscreen photobooth
beauty christmas photo mirror

Beauty Kerst Fotospiegel

Kerst is hét glamour feest bij uitstek, wat past daar nou beter bij dan onze supercoole, glimmende, glamour SelfieSpiegel?! Precies! voor een kerstfeest met stijl kies je voor de Beauty SelfieSpiegel!

christmas augmented reality photo mirror

DOE HET SELFIESpiegel met augmented reality

Uniek én nieuw in 2020 is deze fotospiegel met een kerstman in augmented reality. Middels AR komt de kerstman, virtueel, de fotospiegel inlopen en gaat hij met je op de foto.

Een magische foto belevenis met een blijvende herinnering!

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media