Vintage Kerst Fotospiegel

Zoek je iets bijzonders voor je kerstevent? Iets chiques? Een photobooth die meer opvalt en unieker is dan de rest? Deze vintage kerst fotospiegel past dan helemaal bij je! Deze lokt bezoekers met kerst animaties en op het scherm beweegt van alles. Natuurlijk zorgen we voor een koffer erbij met gekkigheid in kerstthema, alle foto’s worden geprint en je krijgt er een geweldige gastheer/vrouw bij.

vintage spiegel kerst

EEN fotospiegel HUREN VOOR EEN KERSTFEEST VOL PLEZIER!

Een fotospiegel werkt vrijwel hetzelfde als elke andere photobooth. Je gaat ervoor staan en de spiegel maakt foto's van je. Wat 'm anders maakt is dat deze een uniek, veel aantrekkelijker uiterlijk heeft. Heel chique ook zodat deze heel fraai in de ambiance van je kerstevent past.

Je glimlacht naar de spiegel en niet naar een visueel zichtbare camera. Alle techniek zit netjes weggewerkt in de fotospiegel. Terwijl je de 1,5m hoge spiegel aanraakt begint deze af te tellen. In de kersttijd gaat dat met toffe gouden/zilveren/witte animaties die helemaal bij de kersttijd aansluiten.

Onze gastheer/vrouw deelt de foto’s aan je gasten uit. Weet je trouwens dat we elk fotostripje direct 2x afdrukken? Én tijdens een feest mag je onbeperkt foto’s maken en printen!

HÉÉL COMPLEET VOOR JE GEREGELD!

We houden van selfies, kerstfeestjes en regelen alles graag tot in de puntjes voor je. Je krijgt dan ook onze all-in service er gratis bij! Zo maken we fotostripjes helemaal op maat voor je, uiteraard in kerststijl, met je eigen uitnodiging of logo erop. De foto’s die tijdens het feest gemaakt worden krijg je ook allemaal digitaal. Een setje met kerst fotoprops hoort er natuurlijk ook bij en die gastheer/vrouw met een koffer verkleedspullen is onderdeel van het compleet verzorgde pakket.

Een photobooth vergroot de kerstfeestvreugde, je geeft een persoonlijk bedankje mee én je hebt zelf een aandenken aan een onvergetelijk feest.

een kerstevenement organiseren om nooit meer te vergeten

Jong en oud maken enthousiast selfies met onze magische fotospiegel tijdens je kerstevent :

 • Kerstfeest / kerstborrel
 • Kerstmarkt
 • Kerst- of WinterFair
 • Kerstfestival
 • Winkelcentrum Promotie

Wij zorgen voor een koffer vol leuke kerst props, van kerstmannen mutsen, rendier diadeems tot elfenoren, kerstslingers en meer gekkigheid. Ook de props op stokjes zijn in kerst thema én natuurlijk maken we een ontwerp voor een fotostripje dat helemaal past bij jouw kerstfeest.

Unieke fotospiegel huren voor je kerstevent?

PRICES FOR RENTING A PHOTO BOOTH

Een content intro tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

photo booth delivery

€ 425

incl. VAT

 • Based on 4 consecutive hours
 • Delivery and installation of the photo booth
 • Background of your choice (basic backgrounds)
 • Take unlimited photos at 5 x 15 cm, each photo strip standard 2x printed

 • All your photos digital

 • Photo strip layout in your own style with your own text/logo

 • Including photo gadgets on sticks (moustaches, glasses, bows etc.)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis.

Prices include 50 km travel costs (driven kilometers) from Oud-Beijerland, after that € 0.35 per km.

Extra's voor bij de Magische Fotospiegel

custom achtergrond bij photobooth

Custom geprinte achtergrond

vanaf € 175

Fotohoesjes met eigen logo

vanaf € 200

TV's met slideshow

vanaf € 150

red carpet with stanchions

Rode loper + paaltjes

€ 50

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media