Kerst Photobooth Compact

Een photobooth huren is een succes op ieder kerstevent. Onze fotozuil is een robuuste, opvallende zuil met een kerstuitstraling. Het leuke is dat we er ook altijd een achtergrond naar keuze bij leveren. We hebben meer dan 20 achtergronden beschikbaar, van après-ski steigerhout tot kerstachtige gouden pailletten. Praktisch aan deze kerst fotozuil is dat we kunnen spelen met de ruimte, hij past overal. Bij weinig ruimte staan fotozuil en (een smalle) achtergrond dichtbij elkaar, maar heb je veel ruimte en wil je veel mensen op de foto, dan staat het verder uit elkaar en zetten we een brede achtergrond neer!

De printer in de kerst fotozuil print razendsnel de fotostrips uit. Deze hangen nog lang op ieders prikbord of gaan gewoon viraal op social media. 

kerst photobooth fotozuil

EEN PHOTOBOOTH HUREN VOOR EEN KERSTFEEST VOL PLEZIER!

Het werkt zó simpel! Je kiest een leuke kerstgadget of iets leuks uit onze kerst verkleedkoffer. Je gaat voor de photobooth staan en met 1 klik op het touchscreen laat je weten dat je er klaar voor bent.

De photobooth telt af, 3,2,1 … en maakt dan automatisch een foto. Na 3 foto’s rolt er automatisch een printje van je selfie aan de zijkant van de photobooth naar buiten! Onze gastheer/vrouw deelt de foto’s aan je gasten uit.

Weet je trouwens dat we elk fotostripje direct 2x afdrukken? Én tijdens een feest mag je onbeperkt foto’s maken en printen!

HÉÉL COMPLEET VOOR JE GEREGELD!

We houden van selfies, kerstfeestjes en regelen alles graag tot in de puntjes voor je. Je krijgt dan ook onze all-in service er gratis bij! Zo maken we fotostripjes helemaal op maat voor je, uiteraard in kerststijl, met je eigen uitnodiging of logo erop. De foto’s die tijdens het feest gemaakt worden krijg je ook allemaal digitaal. Een setje met kerst fotoprops hoort er natuurlijk ook bij en die gastheer/vrouw met een koffer verkleedspullen is onderdeel van het compleet verzorgde pakket.

Een photobooth vergroot de kerstfeestvreugde, je geeft een persoonlijk bedankje mee én je hebt zelf een aandenken aan een onvergetelijk feest.

EEN PHOTOBOOTH HUREN VOOR JE KERSTFEEST

Jong en oud maken enthousiast selfies met onze photobooth tijdens je kerstevent :

 • Kerstfeest / kerstborrel
 • Kerstmarkt
 • Kerst- of WinterFair
 • Kerstfestival
 • Winkelcentrum Promotie

Wij zorgen voor een koffer vol leuke kerst props, van kerstmannen mutsen, rendier diadeems tot elfenoren, kerstslingers en meer gekkigheid. Ook de props op stokjes zijn in kerst thema én natuurlijk maken we een ontwerp voor een fotostripje dat helemaal past bij jouw kerstfeest.

Een herst photobooth huren kan al vanaf € 425 !

PRICES FOR RENTING A PHOTO BOOTH

Een content intro tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

photo booth delivery

€ 425

incl. VAT

 • Based on 4 consecutive hours
 • Delivery and installation of the photo booth
 • Background of your choice (basic backgrounds)
 • Take unlimited photos at 5 x 15 cm, each photo strip standard 2x printed

 • All your photos digital

 • Photo strip layout in your own style with your own text/logo

 • Including photo gadgets on sticks (moustaches, glasses, bows etc.)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis.

Prices include 50 km travel costs (driven kilometers) from Oud-Beijerland, after that € 0.35 per km.

Extra's voor bij de kerst photobooth

Extra grote foto's

vanaf € 50

Fotohoesjes met standaard opmaak

200 stuks € 50

TV's met slideshow

vanaf € 150

Fotokader met je eigen tekst/logo

vanaf € 95

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media