Party Fotograaf

Wil je naast de foto's uit het fotohokje, de photobooth of de fotospiegel ook nog een impressie van je feest? Upgrade onze gastheer/vrouw dan naar een Party Fotograaf. Wij zorgen voor het fotohokje én maken tussendoor foto's van je feest. Dit kan natuurlijk alleen als je een photobooth/fotospiegel met gastheer/vrouw boekt.

De Party Fotograaf maakt gedurende de avond ook foto's op je event. Van de dansvloer, de bar, misschien wel de opening van je feest, een proost, officieel moment, cadeau-moment, wat portretjes en meer. Zo heb je een photobooth én een mini-reportage van je feest/event.

party photographer

een sfeerimpressie als herinnering aan je event/feest

De gemaakte foto's leveren we je als download link aan, dat wil dus zeggen dat je een mailtje krijgt met een link erin. Door die link te klikken downloaden direct de gemaakte foto. De foto's van de reportage leveren we je natuurlijk in hoge resolutie!

Boek je een Party Fotograaf, dan krijg je dus een échte fotograaf! Dus niet een willekeurige gastheer/vrouw die een paar plaatjes schiet, maar echt iemand die fotograaf is. Je wilt tenslotte wel goede foto's.

Meerprijs voor een event van 4 uur :
€ 150 incl. BTW

Voorbeeld Bedrijfsfeest

Voorbeeld Bruiloft

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media