Fotohoesjes met je eigen logo/branding

Foto's deel je het liefst uit in een mapje. Aan de ene kant beschermt zo'n mapje de mooie foto's, maar aan de andere kant is het een interessant reclamemiddel. Het design van de hoesjes maken we op maat voor je. Als je een eigen designer tot je beschikking hebt, dan krijg je van ons de ontwerptemplates voor Adobe Indesign.

We hebben verschillende maten fotomapjes voor 5 x 15 cm fotostrips, of prints op 10 x 15 cm of 13 x 18 cm, maar ook mapjes voor polaroids !

Fotohoesjes in verschillende formaten

 Gebruik de fotohoesjes om een speciale actie aan te kondigen met de selfies, dus bijvoorbeeld een like & share actie op social media. Ook kun je het gebruiken als handige introductie over je bedrijf en krijgt die folder waarde doordat ze hun foto erin kunnen bewaren.

De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid mapjes, het papier dat we gebruiken om op te drukken én de maat die nodig is. Bij je offerte voor een photobooth nemen we gewoon een prijsstaffeltje voor je op.

Ga je geen photobooth huren, maar wil je alleen fotohoesjes op maat bestellen? Bestel en bereken dan in onze webshop www.selfiefun.nl

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media