photobooth for schoolprom

Photobooth HUREN VOOR JE Diploma Uitreiking?

Een photobooth huren voor een Diploma Uitreiking is een superleuk idee! Bij de Doe het SelfieBox hebben we tal van photobooths voor een Diploma Uitreiking vol herinneringen!

EEN PHOTOBOOTH voor je diploma uitreiking

De afgelopen jaren stonden onze photobooths op tal van diploma uitreikingen. Of je je diploma uitreiking viert in Rotterdam, Zoetermeer, Den Haag, Delft, Breda, of waar dan ook we weten je diplomering te vinden.

We komen natuurlijk niet alleen op diplomeringen, maar ook op festivals, gala's, verjaardagen, sweet sixteens, beurzen en meer.

Bij de Doe het SelfieBox kun je al een photobooth huren voor € 300. Je haalt ‘m dan zelf op en brengt ‘m weer terug. Wil je geen printjes, maar toffe, hippe GIFjes? Dan ben je al voor € 250 klaar! 

Perfect entertainment voor je diploma uitreiking

Een photobooth huren bij de Doe het SelfieBox is gegarandeerd een avond vol plezier. Perfect voor je diploma uitreiking! Alle gediplomeerden gaan naar huis met diploma én een stapel met feestelijke selfies om die bijzondere avond nooit te vergeten. Al onze photobooths werken vol-automatisch. Je stapt voor de camera, kiest een fotogadget (snor, bril, hoed, of … op een stokje) uit en klikt op het touchscreen zodra je er klaar voor bent. Op het scherm wordt afgeteld : 3,2,1 … en dan maakt deze automatisch een foto. Na 3 foto’s rollen er automatisch 2 identieke fotostripjes met je selfies aan de zijkant naar buiten!

Een Doe het SelfieBox huur je met of zonder gastheer/vrouw. Wanneer je er geen begeleiding bij kiest komen we natuurlijk de box helemaal voor je klaarzetten en halen we ‘m na afloop weer op. Ook hebben we een simpele photobooth die je zelf bij ons op kunt halen.

DE MEESTE SOORTEN PHOTOBOOTHS

We hebben meer dan 20 verschillende photobooths beschikbaar voor je diploma uitreiking. Zo is er altijd een model dat bij jou en je event past! Of je nu zoekt naar een standaard goedkope photobooth, of een unieke fotospiegel, we hebben het vast en zeker. Maar ook een fotohokje of de unieke selfiebakfiets, nostalgische fotocamera of unieke Vogue Booth, het kan allemaal. 

Een photobooth huren voor je diploma uitreiking, maar je weet even niet wat je moet kiezen? Dan mag je ons natuurlijk best even bellen : 088-8580888! We helpen je graag bij het maken van een keuze.

DE VOORDELEN VAN EEN PHOTOBOOTH VAN DE DOE HET SELFIEBOX

Het is ons dagelijkse streven om je te verbluffen én je verwachtingen te overtreffen. Alles tot in de puntjes verzorgd, daar staan we voor! Even een paar voordelen op een rijtje :

  • Meer dan 20 verschillende photobooths en fotospiegels
  • Een photobooth huren kan al vanaf € 250
  • Zelf ophalen, bezorgen & ophalen of compleet laten verzorgen
  • Uitstekende kwaliteit foto’s en goede verlichting
  • Onbeperkt foto’s maken standaard inbegrepen
  • Opmaak fotostrips in eigen stijl
  • Je foto’s ook allemaal digitaal
  • Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,4

Een photobooth voor je diplomering is er al vanaf € 250 !

Top 4 'Photobooth op je diploma uitreiking

Wil je een photobooth voor je diploma uitreiking huren? Hieronder tref je de 4 populairste photobooths aan voor diplomeringen, maar check ook al onze andere photobooths en fotospiegels.

vintage fotospiegel huren

vintage fotospiegel

vanaf € 550

vogue booth

vogue booth (gif, foto, video)

vanaf € 650

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media