Photobooth Wedding

Ben je op zoek naar een photobooth met flowerwall? We hebben verschillende flowerwalls die je photobooth een romantisch en extra aantrekkelijk uiterlijk geven. We verzamelden onze photobooths waarbij al een flowerwall is inbegrepen, of waarbij je als extraatje een flowerwall kunt huren. Hieronder zie je de photobooths die te huren zijn met flowerwall.

flower fotospiegel met flowerwall

Flower Mirror Booth

from € 650 incl. VAT
(€ 540 excl. VAT)

GIF booth

Doe het SelfieBox Wood - GIF Booth

from € 250 incl. VAT
(€ 210 excl. VAT)

fotozuil fotopaal compact

Photobooth Compact

from € 425 incl. VAT
(€ 350 excl. VAT)

polaroid fotomeisjes

Polaroid photographer

from € 595 incl. VAT
(€ 490 excl. VAT)

EEN fOTOBOOTH HUREN met bloemen/flowerwall?

Bij de Doe het SelfieBox hebben we verschillende prachtige flowerwalls. Deze flowerwalls zijn inzetbaar bij de meeste van onze photobooths en fotospiegels. Bij de photobooths die je hiervoor ziet wordt een flowerwall het meest ingezet, wil je 'm bij een andere photobooth of mobiele fotostudio die je op onze site ziet? Dat kan! Je betaalt dan een meerprijs van € 100 voor de flowerwall.

Een flowerwall voor net dat beetje extra romantiek

Kies je trouwens voor de Flower Doe het SelfieSpiegel, dan gaan we nog een stapje verder dan een flowerwall. Hierbij heeft ook de fotospiegel een lijst met bloemen. Net zoals we meerdere verschillende flowerwalls hebben, zo zijn er ook 2 verschillende lijsten om de flower fotospiegel.

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media