Fotospiegel met eigen branding

Wil je een fotospiegel inzetten voor fotomarketing? Met een branding in jouw huisstijl is de fotospiegel perfect voor festivals, beurzen, congressen, winkel promotie, openingen en allerlei andere events waar jij je bedrijf of merk wilt promoten.

photo mirror with branding

een fotoSPIEGEL VOOR EEN UNIEK EVENT!

Een fotospiegel werkt vrijwel hetzelfde als elke andere photobooth. Je gaat ervoor staan en de spiegel maakt foto's van je. Wat 'm anders maakt is dat deze een uniek, veel aantrekkelijker uiterlijk heeft. Je glimlacht naar de spiegel en niet naar een visueel zichtbare camera. Alle techniek zit netjes weggewerkt in de fotospiegel.

Deze fotospiegel kunnen we branden in de stijl van je merk/bedrijf. Zo krijgt deze custom zijkanten, de lijst kunnen we maatwerk printen, maar ook de animaties die op de spiegel te zien zijn aanpasbaar.

Hoe we dat voor jouw bedrijf in het vat kunnen gieten bespreken we graag met je. Wil je met of zonder gastheer/vrouw? Meerdaagse of maar enkele uren? Hoe vaak wil je 'm inzetten. We zetten het graag met je op een rijtje, aan de telefoon, of 'live' aan tafel, waarbij je ook de spiegel kunt proberen.

photo mirror photo marketing
photo mirror eventmarketing
mirror booth photo marketing
photo mirror marketing with branding

Zet de fotospiegel in voor fotomarketing!

vraag offerte
of bel : 088-8580888

Fotohoesjes met eigen branding

Foto’s kunnen meegegeven worden in een fotohoes. Dit is een hoesje dat van binnen en buiten bedrukt kan worden conform je wensen. De foto kan erin meegegeven worden. Om de foto erin te kunnen steken bevat een hoesje insteek slitten waartussen de foto gestoken wordt. 

Een eventuele actie kan je hierop heel goed uitleggen, zoals ‘Share, like of download uw foto op onze Facebook pagina. Share ‘m en win XYZ’, er is voldoende ruimte om er nog iets interessants aan toe te voegen. 

Heb je een eigen designer? Dan lever je een compleet design conform onze specificaties aan. Geen eigen designer? Dan regelen wij het in jullie stijl en conform jullie wensen.

corporate selfie mirror
selfie mirror corporate promotion
selfie mirror with custom branding
photo marketing selfie mirror dubshed
marketing photo mirror with custom branding
marketing mirror booth dubshed rotterdam
marketing magic mirror booth photo entertainment

Extra's voor bij de fotospiegel met branding

iPad zuil met social sharing

vanaf € 75

Fotohoesjes met eigen logo

vanaf € 200

Extra grote foto's

vanaf € 50

TV's met slideshow

vanaf € 150

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media