Mobiele fotograaf met fotokader

Alleen, of met z’n tweeën gaan we op pad om je event, bedrijf, merk of boodschap onder de aandacht te brengen met fotomarketing. Met een op maat gemaakt fotokader en onze Mobiele FotoBox maken we foto’s van de bezoekers. Deze foto’s kunnen we mobiel printen of ze laten delen op social media.

wedding fotoframe

HOE WERKT DEZE FOTOMARKETING ACTIE?

Onze pro-actieve gastheren/vrouwen benaderen je bezoekers om een foto te maken met een fotokader dat we speciaal maken voor jouw bedrijf/merk. De bezoeker houdt het bord voor zich en met een grote smile maken wij de foto. De bezoeker kan de foto direct beoordelen op het scherm van de Mobiele FotoBox en met een paar simpele klikken wordt de foto geprint of naar mobiele telefoon of e-mail verstuurd. Zo kunnen ze hun foto razendsnel delen op ieder social media kanaal.

MAAK JEZELF ZICHTBAAR MET FOTOMARKETING

Je kunt deze toffe actie op een vaste plek positioneren, waar we zelfs voor een stand met achtergrond kunnen zorgen. Maar meestal zijn we mobiel. Wij zoeken het publiek op en maken je bedrijf, merk, event of boodschap zichtbaar. De geprinte foto’s geven een tastbare, blijvende herinnering. Digitale foto’s helpen je meer likes, volgers en mentions te krijgen op social media, zeker als je de foto combineert met een winactie.

GEBRAND VOOR JOUW BEDRIJF/MERK

Standaard gaan onze gastheren/vrouwen al opvallend gekleed in onze outfits die je op de foto’s ziet. Maar het wordt nog veel interessanter als we ze kleden in jouw bedrijfskleding of outfits die passen bij je brand identity. En natuurlijk maken we het fotokader geheel in stijl van je bedrijf. Of je de bezoekers nu een fijne koningsdag wilt wensen, ze wilt vertellen dat de SALE begonnen is, dat je tickets voor je festival kunt bestellen met korting op vertoon van de foto die we maken, dat je de lancering van je nieuwe product onder de aandacht wilt brengen, of … het kan allemaal met fotomarketing!

roaming photographer

altijd Een fotokader op maat

Het fotokader voor jouw foto activatie maken we op maat voor je. Standaard werken we met een kader van 80x80cm en die krijgt een custom bedrukking.

Maar wil je een ander formaat of een andere vorm, dan kan dat ook.

Wil je alleen los een fotokader bestellen? In onze webshop SelfieFun.nl verkopen we deze fotokaders volledig gepersonaliseerd, maar hebben we ook bijna 100 verschillende thema designs.

Digitaal delen of direct 'on-the-go' printen!

De prijzen voor een Mobiele Fotograaf met Fotokader

Met fotomarketing is ieder event weer anders. Lange of korte dagen, 1 of meerdere eventdagen, 1 of meerdere gastheren/vrouwen, eigenlijk is alles mogelijk. Hieronder hebben we 2 voorbeeld berekeningen gemaakt om je een idee te geven.

Mobiele Fotograaf met Fotokader

€ 515

incl. BTW (€ 425 excl. BTW)

 • O.b.v. 4 aaneengesloten uren
 • 1 Gastheer/vrouw
 • Inclusief onbeperkt digitale foto's
 • Al je foto's digitaal
 • Fotokader op maat (80x80cm)
 • Wil je ook printjes? : € 100 incl. BTW (€ 85 excl. BTW) per 150 prints

Mobiele Fotograaf met Fotokader

€ 660

incl. BTW (€ 545 excl. BTW)

 • O.b.v. 7 aaneengesloten uren
 • 1 Gastheer/vrouw
 • Inclusief onbeperkt digitale foto's
 • Al je foto's digitaal
 • Fotokader op maat (80x80cm)
 • Wil je ook printjes? : € 100 incl. BTW (€ 85 excl. BTW) per 150 prints

Prijzen zijn inclusief 50 km reiskosten (gereden kilometers) v.a. Oud-Beijerland, daarna € 0,35 per km

Extra's voor bij een mobiele fotograaf

Fotohoesjes met eigen logo

Vanaf € 200

iPad zuil voor social sharing

Vanaf € 75

TV's met slideshow

Vanaf € 150

custom achtergrond bij photobooth

Custom geprinte achtergrond

Vanaf € 175

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media