Mobiele Fotograaf Met Mini Fotospiegel

Deze handzame fotospiegel wordt door onze gastheer/vrouw over je event meegenomen. Op de dansvloer gaat 'ie mee met een feestje, maar tijdens een in-store promotie bij je winkels dient deze weer een heel ander doel. Bij publieksevenementen, festivals en ook voor winkelcentrum promotie is het een unieke vorm van mobiele fotografie.

Onze gastheren/vrouwen lopen over een event, door een winkel of op een feest, festival of beurs. Zij spreken je bezoekers aan en laten ze met de handspiegel foto's maken. De foto kan nu digitaal gedeeld worden, of direct geprint.

cheap photo mirror

De Mini fotospiegel op je evenement

Onze gastheer/vrouw met de Mini Fotospiegel is geschikt voor fun én marketing. Dus op je feestje een aanwinst als je op de dansvloer lol wilt maken of je feest zich verspreid over allerlei zalen/ruimtes.

Maar als je op zoek bent naar een opvallende vorm van foto marketing, dan kun je met deze foto activatie ook allerlei kanten op. 

De foto's kunnen direct via de mini fotospiegel gedeeld worden naar e-mail, mobiel of social media. Maar via de mobiele printer die onze gastheer/vrouw in een heupgordel meedraagt kunnen we ook direct een printje maken.

Kies je voor een in-store promotie een vaste plek in een winkel(centrum) uit, dan kunnen we ook werken met een volledig te branden zuil waarin de printer staat met daarbij bijvoorbeeld een TV met een slideshow van de foto's.

fotoactie in je eigen (huis)stijl

Bijna alles aan deze actie kunnen we voor je stijlen. Zo kunnen onze gastheren/vrouwen werken in jouw promotionele kleding. 

Een printerzuil is te voorzien van branding, de statieven van de TV's met slideshow kunnen gebrand worden. En de fotoprintjes die uit de printer rollen maken we natuurlijk op in jouw stijl, met een eigen tekst en logo.

Onze ontwerper maakt alles naar jullie wens, maar we hebben ook templates beschikbaar waarmee jullie eigen reclamebureau of designer het ontwerp volledig in huisstijl kan ontwerpen.

small photo mirror
mini photo mirror

De mini fotospiegel voor fotomarketing

Op zoek naar een unieke manier van foto marketing? Met de Mini Doe het SelfieSpiegel zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt 'm inzetten met je eigen promo team, maar kunt ook onze gastheren/vrouwen jouw merk of bedrijf laten promoten.

Supergaaf als in-store promotie in (mode)winkels, tijdens fashion events, maar ook uniek op feesten & festivals waar we rondlopen met de spiegel in de hand en een printer op de heup.

Printjes uitdelen met je eigen branding, GIF's laten maken, mailadressen verzamelen, social sharing, het kan allemaal! 

Bel je ons als je vragen hebt of een offerte wilt? : 088-8580888 !

Unieke Mini Fotospiegel voor Fotomarketing

Prijzen van de mobiele fotograaf met mini fotospiegel

Met fotomarketing is ieder event weer anders. Lange of korte dagen, 1 of meerdere eventdagen, 1 of meerdere personen, eigenlijk is alles mogelijk. Hieronder hebben we 2 voorbeeld berekeningen gemaakt om je een idee te geven.

mobiele fotograaf met mini fotospiegel

€ 525

INCL. BTW (€ 435 EXCL. BTW)

  • O.b.v. 4 aaneengesloten uren
  • 1 Gastheer/vrouw
  • Inclusief onbeperkt digitale foto's
  • Incl. 150 afdrukken van 10 x 15 cm
  • Al je foto's digitaal

mobiele fotograaf met mini fotospiegel

€ 775

INCL. BTW (€ 640 EXCL. BTW)

  • O.b.v. 7 aaneengesloten uren
  • 1 Gastheer/vrouw
  • Inclusief onbeperkt digitale foto's
  • Incl. 150 afdrukken van 10 x 15 cm
  • Al je foto's digitaal

Prijzen zijn inclusief 50 km reiskosten (gereden kilometers) v.a. Oud-Beijerland, daarna € 0,35 per km

Extra's voor bij het fotohokje

custom achtergrond bij photobooth

Custom geprinte achtergrond

Vanaf € 175

Fotomapjes met eigen logo

Vanaf € 200

Custom photobooth props

vanaf € 95

TV's met slideshow

Vanaf € 150

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media