photobooth amsterdam

Photobooth Amsterdam huren

Een fotohokje voor je bedrijfsfeest in Amsterdam? Een fotospiegel op je bruiloft? Fotomarketing voor je merk midden op de Dam? Amsterdam is één van onze meest populaire steden om photobooths te leveren.

Een photobooth in heel Amsterdam en ver daarbuiten

De afgelopen jaren stonden onze photobooths op meer dan 80 verschillende locaties in Amsterdam. Of je nu feestviert in de Adam tower, bij De Koning Party & Events, Desmet Studio’s, Het Rijk van de Keizer of in de luxueuze Koninklijke Industriële Groote Club, we weten ze allemaal te vinden. Maar ook de RAI, Artis, Westergas, Eye filmmuseum, het Scheepsvaartmuseum, en de Arena zijn bekend terrein.

Maar we komen natuurlijk op nog veel meer plekken in Nederland! Van Den HaagLeiden tot GoudaUtrecht en Rotterdam.

De afgelopen jaren stonden onze photobooths op meer dan 100 verschillende locaties in Rotterdam. Of je nu feestviert in Het Koetshuis, Hotel New York, Diva Party Centre, The Boathouse of op Raderstoomboot De Majesteit, we weten ze allemaal te vinden.

Maar we komen natuurlijk op nog veel meer plekken in Nederland! Van Den Haag, Leiden tot GoudaUtrecht en zelfs Amsterdam en Eindhoven.

Bij de Doe het SelfieBox kun je al een photobooth huren voor € 300. Je haalt ‘m dan zelf op en brengt ‘m weer terug. Wil je geen printjes, maar toffe, hippe GIFjes? Dan ben je al voor € 250 klaar!

EEN PHOTOBOOTH HUREN KUN JE VOOR ÉLKE GELEGENHEID

Een photobooth huren bij de Doe het SelfieBox, gevestigd vlakbij Rotterdam, is gegarandeerd een avond vol plezier! Perfect voor bruiloften, jubilea, verjaardagen, beurzen, fotomarketing maar ook voor ieder ander event! Al onze photobooths werken vol-automatisch. Je stapt voor de camera, kiest een fotogadget (snor, bril, hoed, of … op een stokje) uit en klikt op het touchscreen zodra je er klaar voor bent. Op het scherm wordt afgeteld : 3,2,1 … en dan maakt deze automatisch een foto. Na 3 foto’s rolt er automatisch een printje van je selfie aan de zijkant naar buiten!

Een Doe het SelfieBox huur je met of zonder gastheer/vrouw. Wanneer je er geen begeleiding bij kiest komen we natuurlijk de box helemaal voor je klaarzetten en halen we ‘m na afloop weer op. Ook hebben we een simpele photobooth die je zelf bij ons op kunt halen.

De meeste soorten photobooths van Amsterdam

We hebben meer dan 20 verschillende photobooths beschikbaar voor je event in Amsterdam. Een photobooth huren in Amsterdam, maar je weet even niet wat je moet kiezen? Dan mag je ons natuurlijk best even bellen : 088-8580888! We helpen je graag bij het maken van een keuze.

We hebben meer dan 20 verschillende photobooths beschikbaar voor je event in Rotterdam. Zo is er altijd een model dat bij jou en je event past! Of je nu zoekt naar een standaard goedkope photobooth, of een unieke fotospiegel, we hebben het vast en zeker. Maar ook een Fotohokje of de unieke selfiebakfiets, nostalgische fotocamera of unieke Vogue Booth, het kan allemaal. Wil je meer dan een photobooth en wil je aan de slag met foto marketing? Ook dan hebben we heel veel leuks voor je!

Een photobooth huren in Rotterdam, maar je weet even niet wat je moet kiezen? Dan mag je ons natuurlijk best even bellen : 088-8580888! We helpen je graag bij het maken van een keuze.

DE VOORDELEN VAN EEN PHOTOBOOTH VAN DE DOE HET SELFIEBOX

Het is ons dagelijkse streven om je te verbluffen én je verwachtingen te overtreffen. Alles tot in de puntjes verzorgd, daar staan we voor! Even een paar voordelen op een rijtje :

 • Meer dan 20 verschillende photobooths en fotospiegels
 • Een photobooth huren kan al vanaf € 250
 • Zelf ophalen, bezorgen & ophalen of compleet laten verzorgen
 • Uitstekende kwaliteit foto’s en goede verlichting
 • Onbeperkt foto’s maken standaard inbegrepen
 • Opmaak fotostrips in eigen stijl
 • Je foto’s ook allemaal digitaal
 • Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,4

Een photobooth in Amsterdam is er al vanaf € 225 !

De prijzen van de GIF photobooth

Een GIF photobooth kun je huren mét of zonder begeleiding. Je kunt ‘m low-budget zelfs bij ons op komen halen, laten bezorgen óf met gastheer/vrouw compleet laten verzorgen.

GIF booth (zelf ophalen)

€ 250

incl. BTW

(€ 210 excl. BTW)

 • O.b.v. 6 aaneengesloten uren
 • Je komt bij ons in Oud-Beijerland de spullen zelf ophalen en regelt het verder zelf.
 • Ontwerp van de GIF op maat (met bijv. logo en/of tekst
 • Inclusief live sharen
 • Al je GIF's ook digitaal

GIF booth (bezorgen)

€ 350

incl. btw

(€ 290 excl. BTW)

 • O.b.v. 6 aaneengesloten uren
 • Onze bezorger brengt/haalt de GIF booth bij je. Ter plekke zet je 'm zelf in 10 minuten neer. Reiskosten door heel Nederland zijn inbegrepen.
 • Ontwerp van de GIF op maat (met bijv. logo en/of tekst
 • Inclusief live sharen
 • Al je GIF's ook digitaal

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media