buy photobooth
Doe het SelfieBox Sociaal met eigen logo/branding

De Doe het SelfieBox Sociaal is een sleek photobooth die perfect werkt als marketing-machine. Als je op zoek bent naar een photobooth om in te zetten voor je marketing, dan kunnen we je deze veelzijdige fotozuil zeker aanraden. Van GIF booth tot prints, van Boomerang tot video, hij kan het allemaal. Én natuurlijk van top tot teen te voorzien van je eigen branding.

Een photobooth is een natuurlijke trigger

Het fijne aan een photobooth is dat mensen van alle leeftijden 'm gebruiken. Zowel jong als oud begrijpen meteen hoe het werkt. Een photobooth is een soort van “natuurlijke trigger”: en daar kun jij van profiteren. 

Het gelach dat vanaf de photobooth komt, wekt niewsgierigheid op en voor je het weet, staan mensen aan te schuiven om het zelf te proberen. Zo maken ze een foto, GIFje, video of Boomerang en worden direct geconfronteerd met jouw bedrijf of merk.

Deze bom van plezier is een momentje dat zorgt voor pure fun! Jouw bedrijf staat in hun geheugen gegrift als dat bedrijf waar het leven mooi is.

Een photobooth huren of kopen?

Deze photobooth kun je natuurlijk huren. Dat kan mét of zonder gastheer/vrouw van ons. Wil je 'm langdurig inzetten, dan huur je 'm gewoon voor meerdere weken of maanden. WIl je 'm permanent inzetten? Dan kun je deze photobooth kopen. Wij leveren je natuurlijk onze befaamde 24/7 service tijdens events er gewoon bij!

Maak kennis met de mogelijkheden van deze photobooth ...
buy photobooth

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media