Social Photobooth kopen?

De Doe het SelfieBox Sociaal is een perfecte photobooth als je 'm in wilt zetten voor digitaal deelbare foto's en GIFjes. Je geeft 'm een vaste plek op je locatie of neemt 'm mee naar events.

buy photobooth with branding

PHOTOBOOTH KOPEN voor social engagement?

Zet je een photobooth in voor je bedrijf of merk, dan zul je merken dat fun ineens marketing wordt : fun voor je gasten worden foto's met jouw branding die digitaal gedeeld ineens viral gaan op de socials.

De photobooth is specifiek bedoeld voor digitaal gebruik, zonder prints. Waar de ene vooral digitale bestanden wil delen op social media kiest de ander voor het verzamelen van e-mailadressen. Deze photobooth maakt foto’s, GIFjes, boomerang en video.

Dit model draait op een iPad en is daardoor zéér simpel te gebruiken. Neem je 'm mee naar events? Kies dan voor onze transportkoffer. Alles past erin, je photobooth is perfect beschermd én je neemt het makkelijk mee.

Bekijken

Photobooth software om het simpel te houden

Deze photobooth draait op een iPad, supersimpel in gebruik. Je betaalt voor onze app en service een vast maandbedrag van € 50 excl. BTW. 

De software wordt doorontwikkeld, maar werkt ook volledig vanuit een cloud omgeving waarin alle data wordt opgeslagen. Zo voorzien we je in exports van de mailadressen die in de software zijn ingevoerd. Alle foto's komen automatisch in de cloud evenals alle verzamelde data.

Binnen de servicefee zit ook de ondersteuning.

Event settings

We richten bij oplevering de software naar jouw wens in. Wil je foto, GIF, Boomerang en/of video? Welke template wordt er over de beelden gelegd? Hoe wil je de foto's geshared hebben? Etcetc.

Wil je andere settings inlezen, bijvoorbeeld voor een specifiek event met een eigen template, dan kunnen wij die events voor je klaarmaken, eventueel zelfs inclusief het ontwerp van het fotokader. Zodra alles gereed is kun je met een simpele handeling het event inladen op de iPad. Zo heb je er zelf geen omkijken naar.

Een fotopaal kopen vanaf € 1.250 excl. BTW

Vraag offerte
of bel : 088-8580888

Tarieven social photobooth kopen

De photobooth is ontzettend makkelijk in gebruik. Een draaiknop voor de verlichting en een iPad met onze photobooth app zijn de ingrediënten waarmee we het lekker makkelijk voor je maken.

Je zet de photobooth zonder gereedschap neer, tijdens events heb je 'm in 5 minuten opgezet.

Social Photobooth kopen 

€ 1.250

excl. BTW

 • Doe het SelfieBox Social
 • Ringlicht
 • Afsluitbare behuizing voor iPad en kabels
 • Optioneel :
  Transportkoffer € 375
  Branding voorzijde € 100
  Refurbished iPad Air 1/2 va. € 260
  iPad Air 3 € 460

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media