Extra's voor bij onze SelfieRooms

Met onze SelfieRooms creëren we voor jou een uniek pop-up Instagram museum. Perfect voor marketing en fun. Een SelfieRoom op locatie kunnen we op allerlei manieren voor je 'aankleden'. Of je nu een photobooth erbij wilt, een faciliteit wilt aanbieden om de foto's te laten printen, hostessen of zelfs de complete aankleding door ons wilt laten verzorgen : het kan allemaal.

social photobooth sale

Photobooth

Als je mensen zelf de foto laat maken, dan zie je nergens jouw logo op terug. Als we elke selfieroom voorzien van een fotozuil, dan plaatst deze fotozuil een kader om de foto met jouw logo/tekst. Met een paar simpele klikken sturen ze de foto naar hun mobiel of e-mail. Zo kun je ook mailadressen verzamelen voor je marketing.

We kunnen instellen dat de bezoeker een foto, video, GIF of Boomerang kan maken. Deze zijn perfect voor ieder social media platform.

selfieroom printstation

Printstation

Met een printstation kunnen de bezoekers de foto vanaf hun mobiel uploaden naar de printer. De foto wordt direct voor ze geprint op 10x15 cm. 

Wil je de bezoekers ook de mogelijkheid aanbieden om een foto te printen? Dan plaatsen we bij de entree een SelfieWizard printstation inclusief TV met slideshow.

TV slideshow photobooth

TV Slideshow

Bezoekers trekken? Laten zien wat er binnen gebeurd? We kunnen 2 TV's plaatsen bij bijvoorbeeld de entree, hierop is een slideshow te zien van de foto's van 2 van de SelfieRooms.

Je eigen Insta museum op locatie? We helpen je graag én goed!

Vraag offerte
of bel : 088-8580888

Hostessen

Selfies maken kan iedereen, dus in feite staan de kamers zelfstandig en maken je bezoekers.gasten zelf de foto’s. Maar misschien wil je wel een hostess die toezicht houdt, mensen informeert, naar binnen haalt, het promoot, mensen helpt.

Dit kan dagelijks, maar heb je een permanente plaatsing in een winkel of winkelcentrum, dan kun je ook kiezen om er alleen in de weekenden een hostess bij te zetten.

photo mirror eventmarketing

Marketing

Stel dat je de SelfieRooms in een leegstaande winkel neerzet, dan wil je die winkel ook promotioneel aankleden! Aan de buitenkant opvallende bestickering, raamposters bij de winkels, een abri poster campagna in de wijk. Misschien wel een thema website waarop alle foto’s te vinden zijn. Onze vormgever kan alles regelen.

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media