Photobooth Wedding

Een fotohokje huren voor je bruiloft is een superleuk idee! Bij de Doe het SelfieBox hebben we tal van photobooths voor een bruiloftsfeest vol plezier! Hieronder zie je onze suggesties en de populairste keuzes voor een photobooth op een bruiloft.

Disco Beauty wedding photobooths with branding for kids
multicultural weddings
low budget photobooth
company party
GIF booths
without host
outdoor
kissing photobooth

VALENTIJNSDAG

De liefde leggen we in je winkel of winkelcentrum natuurlijk perfect vast op de foto, of met video! Een ‘kissing photobooth’ waar stelletjes samen op de foto kunnen of een videobooth waar ze een video boodschap achter kunnen laten of …

Meer lezen
mothers day entertainment

MOEDERDAG

Met moederdag zorgen we natuurlijk voor een leuke foto verrassing voor moeder! Van een leuke greenscreen fotoactie tot portretjes van kinderen die direct geprint worden, of selfies maken met onze toffe SelfieSpiegel. Zorg jij als winkelcentrum voor een serie fotolijstjes? Dan lijsten we de foto’s direct in!

Meer lezen
fathers day greenscreen

VADERDAG

Je eigen stoere vaderdag magazine cover? Zo staan de kinderen uit je winkelcentrum op een cover van een ‘fake’ tijdschrift met jouw reclame. Of misschien wil je liever stoere piraten en cowboy greenscreen foto’s voor vader of van die leuke kinderportretten. Of heb je walking characters lopen in je winkelcentrum en wil je de kids met de characters laten fotograferen?

Meer lezen
easter greenscreen

PAAS ENTERTAINMENT

Tijdens de paasdagen bieden winkelcentra en woonmalls allerlei vertier aan het winkelende publiek aan. Met onze foto marketing activiteiten kunnen we je daar prima mee helpen! Denk dan bijvoorbeeld aan een paas greenscreen fotoactie of een mobiele fotograaf die kinderen met de paashaas op de foto laat gaan.

Meer lezen
halloween greenscreen

HALLOWEEN

Met Halloween moet het natuurlijk een beetje griezelen, dat kunnen we op kindvriendelijke wijze doen hoor! Met Halloween greenscreen laten we op de foto hoofden zweven, hakken we handen af of …

Meer lezen

Black friday

Black Friday is de dag waarop Nederland op koopjes jaagt. Drukte in de winkels en winkelcentra, dit is met name een dag om op straat of in je winkel de aandacht te vestigen op je acties en onze fotoacties lenen zich ervoor om de consument aanbiedingen op maat aan te bieden, geprinte kortingsbonnen met eigen foto, iedereen die een foto kan tonen krijgt een X% korting ...

Meer lezen

SINTERKLAAS

Sinterklaas is misschien wel onze populairste periode. Kinderen die in een photobooth op de foto gaan met Piet, die voor een greenscreen Sinterklaas foto’s maken of op de foto met Sinterklaas acties.

Meer lezen
christmas augmented reality selfie mirror

KERST / Winter

Bij kerstsfeer passen onze fotoacties ontzettend goed! Van een toffe kerst greenscreen photobooth of fotoactie tot een mobiele fotograaf die kinderen met de kerstman op de foto vastlegt. Onze kerst photobooth bakfiets of één van onze andere kerst photobooths. 

Meer lezen

Oranje / WK / EK / Koningsdag

In ons oranje landje vieren we graag het 'oranje'gevoel. Of dat met Koningsdag is, of met een EK, WK, het Eurovisie Songfestival, of ...

Onze foto activaties kleuren in deze tijd oranje. Je publiek vastleggen in het tenue van het Nederlands elftal, een oranje photobooth, Hollandse bakfiets, of ...

Meer lezen
roaming photographer during event

Mobiel entertainment / Rondlopend

We hebben tal van foto activaties en photobooths waar we mee rond kunnen lopen. Met een printer op de heup kunnen we zelfs mobiel de foto's direct printen. Superleuk voor talloze gelegenheden.

Meer lezen

Op zoek naar winkelcentrum promotie?

Met de foto activaties van de Doe het SelfieBox heb je perfecte tools in handen voor winkelcentrum promotie. Photobooths, mobiele fotografie en onze event fotostudio's zijn perfect voor foto entertainment & foto marketing!

Dat levert jou als winkelcentrum direct voordeel op :

  • meer winkelend publiek dat met plezier terugkomt
  • je verzamelt mailadressen van je bezoekers
  • je logo (op de foto die ze krijgen) prijkt lang op het prikbord thuis
  • social engagement op Facebook en Instagram vergroten

Perfect entertainment voor je winkelcentrum

Het leuke van foto's inzetten is dat je er ontzettend makkelijk mee aansluit bij ieder event. Maar nog leuker is het dat elke foto die we printen voorzien wordt van jouw logo!

Die foto's hangen bij het winkelend publiek, soms jaren, op het prikbord, komen in een fotoalbum, of in een fotolijstje. Zo wordt er nog lang teruggedacht over de winkelcentrum promotie actie waar ze aan deelgenomen hebben.

Fotoacties zijn trouwens leuk voor jong én oud !

Aanpasbaar aan ieder thema in je winkelcentrum!

Naast de voorbeelden van seizoensacties op deze pagina voor o.a. moederdag, vaderdag, Halloween, Pasen en meer, kunnen we onze foto activaties simpel toespitsen op thema dagen.

Of je nu een leuke zomer fotoactie wilt, tijdens een festival met walking characters alle kinderen op de foto wilt laten zetten, de bekende YouTuber met je bezoekers op de foto laten gaan, bij een F1 event met greenscreen in een raceauto laten plaatsnemen. Italiaanse weken, EK, WK, Koningsdag, met simpele tools spitsen we de fotoactie toe op jouw event.

Een advies, even meedenken, persoonlijk voorstel? Kunnen we je helpen? Bel ons gerust even op 088-8580888. Je mag ons op dit nummer ook een Whatsappje sturen!

Waarom winkelcentrum promotie samen met DE DOE HET SELFIEBOX?

Bij de Doe het SelfieBox komen meer dan 20 jaar ervaring in marketing, winkelcentrum promotie en (event) fotografie samen. Gestandaardiseerde oplossing die met simpele aanpassing op maat te kneden zijn voor jou winkelcentrum, woonmall of shopping mall.

  • Meer 20 verschillende photobooths, mobiele fotoacties, event fotostudio's én onze unieke specials
  • Gezellige, vriendelijke en ervaren medewerkers
  • Uitstekende kwaliteit foto’s en goede verlichting
  • Onbeperkt foto’s maken standaard inbegrepen
  • Foto's altijd voorzien van jouw logo/brand
  • Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,4

Ook interessant voor je ...

Greenscreen fotostudio

greenscreen photobooth

Met een greenscreen fotostudio met fotograaf zijn de mogelijkheden écht eindeloos. We maken de foto's uit de hand, dus geen fotozuil, zo hebben we veel meer vrijheid én zetten we mensen van top tot teen op de foto. 

Photobooth voor je beurs

greenscreen photobooth expo

Neem je met je bedrijf deel aan een beurs? Dan wil je hier natuurlijk het uiterste uithalen en ervoor zorgen dat ze jouw bedrijf/product onthouden. En daar kan een photobooth je weleens heel erg goed bij gaan helpen.

Fotomarketing

photomarketing

Op zoek naar fotomarketing met impact? Enthousiaste bezoekers, meer traffic op je beursstand of in je winkel, een blijvend aandenken op papier of viral op social media, met fotomarketing bereik je het!

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media