Thema Photobooth

Voorzien van een uitstraling die bij je themafeest past!

De Doe het SelfieBox Compact is onze meest veelzijdige photobooth. Speciaal voor themafeesten hebben we deze voorzien van een uitstraling die bij je themafeest past! Bij de photobooth krijg je natuurlijk een bijpassende achtergrond én als dat mogelijk is zorgen we zelfs voor een aangepaste koffer met verkleedspulletjes.

prison themed Photobooth

PRISON / GEVANGENIS PHOTOBOOTH

De themafeesten zijn momenteel in de ban van gevangenissen. Door de populariteit van series als Prison Break en Orange Is The New Black kleden we ons allemaal in het gevangenis oranje. Deze photobooth met echte mugshot achtergrond, bijpassende ruige branding en koffer vol bijpassende props is een favo keuze!

Great Gatsby Photobooth

GREAT GATSBY PHOTOBOOTH

Met onze zwart-gouden Great Gatsby branding en gouden glitter achtergrond scoor jij punten bij je gasten. De koffer met props heeft uiteraard ook een hoog zwart met goud gehalte.

enclosed photobooth

DOE HET SELFIEBOX MET GORDIJN

Deze photobooth is het traditionele fotohokje zoals je dat van het treinstation kent, maar dan in een hip, eigentijds jasje. Hij ziet er tof uit, je staat achter een gordijn én je hebt superkwaliteit foto’s door de mooie studioflitser die erop staat.

fotozuil photobooth huren

DOE HET SELFIEBOX COMPACT

Deze photobooth is meer een fotohokje in een open concept. Je hebt een fotozuil én een losse achterwand waarvoor je gasten op de foto gaan. Voor die achterwand kun je kiezen uit allerlei leuke stofjes die we hebben!

Tropical Photobooth summer

TROPICAL/JUNGLE PHOTOBOOTH

Op een zomers feest een echte eyecatcher neerzetten? Onze achterwand met hippe palmbladeren én de bijpassende branding op de photobooth maken je (strand)feest helemaal af. De koffer met props vullen we natuurlijk met tropische hoedjes, bloemenslingers, palmbomen en een flamingo!

babyshower photo booth

BABYSHOWER PHOTOBOOTH

Deze photobooth is er met een baby BOY of baby GIRL uitstraling. Geef jij als verrassing een babyshower? Of misschien organiseer je voor jezelf een babyshower! Dan is deze photobooth een onvergetelijke verrassing voor je visite!

Wanted Photobooth

WESTERN PHOTOBOOTH

WANTED, DEAD or ALIVE … leg alle ‘bandieten’ op je westernfeestje vast met deze Western Photobooth. Printjes maken we het liefste met een ‘wanted’ randje om de foto. Hilariteit verzekerd, én je hebt een toepasselijk en blijvend aandenken.

Gender Reveal Photobooth

GENDERREVEAL PHOTOBOOTH

Steeds populairder worden de gender reveal feestjes waarbij je onthult of je een jongetje of een meisje krijgt. In het begin van het feest krijgen de bezoekers 2 fotoprintjes … 1 met ‘wordt het een jongetje?’ en 1 met ‘wordt het een meisje?’. Zodra je gaat bekendmaken wat het wordt laat je al je gasten het fotostripje met hun keuze omhoog houden. Na de ‘reveal’ printen we alleen nog fotostripjes met het juiste geslacht. Superleuk en origineel!

Dutch themed Photobooth

HOLLANDSE PHOTOBOOTH

Is je themafeestje in Hollandse stijl? Met klompen, tulpen, koeien en … ? Dan is deze photobooth met Delfstblauwe tegeltjes, klompen en tulpen de beste match.

Oktoberfest Photobooth

OKTOBERFEST PHOTOBOOTH

Jetzt geht loss! Alle remmen los op een Oktoberfest voor je bedrijf, in het dorp, de feesttent, of …
Met deze Oktoberfest photobooth scoor je punten! Én je geeft iedereen een toffe herinnering mee naar huis aan een Oktoberfest of Bierfeest om nooit te vergeten.

disco photobooth

DISCO PHOTOBOOTH

Back to the Seventies, Eighties of Nineties? Disco night? Saturday Night Fever? Impress met deze disco photobooth!
Wil je écht indruk maken? Dan huur je bij ons gewoon een stukje verlichte dansvloer die we als een soort rode loper voor de photobooth leggen. Succes verzekerd!

Sinterklaas Photobooth

SINTERKLAAS PHOTOBOOTH

Wil je de kinderen op je sinterklaasfeest blij maken? Deze Sinterklaas photobooth heeft een hoogte speciaal voor kinderen. Zet je er een leuk pietje bij, dan staan de kids in de rij voor een leuke selfie met Piet.

We hebben zelfs speciale Sint en Piet photobooth props op stokjes!

christmas photobooth compact

KERST PHOTOBOOTH

Een thema photobooth met kerst is razendpopulair. Daarom hebben we deze kerst photobooth zelfs met 3 verschillende designs. Natuurlijk zijn de props afgestemd op een kerst event en mag je naar keuze een achtergrond uitzoeken.

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media