6 REDENEN WAAROM EEN LINKEDIN PROFIELFOTOGRAAF EEN MUST-HAVE IS VOOR JOUW VOLGENDE BUSINESS EVENT

3 juni 2018

linkedin photographer event fotostudio

Hoe sta je op je eigen LinkedIn profielfoto? Misschien is het wel een gedateerde foto, zelf gemaakt, een uitsnede uit een vakantiekiekje, slecht belicht of je lijkt er niet meer op! Iedereen heeft moeite met een geschikte LinkedIn profielfoto terwijl het het eerste is wat anderen van je zien. Je krijgt maar 1 kans om een verbluffende eerste indruk te maken.

Bij de Doe het SelfieBox houden we ons naast de verhuur van fotohokjes ook actief bezig met elke vorm van fotografie op locatie. Een LinkedIn profielfotostudio met een professionele fotograaf regelen we op allerlei evenementen.

Een LinkedIn Profielfotograaf Voor Ieder Event

Organiseer jij binnenkort een event? Dan zou je met een Mobiele Fotostudio voor LinkedIn foto’s een heel waardevolle toevoeging in handen hebben. Een paar voorbeelden van geschikte events :

Business event
Congres
Carrière evenement (met bijvoorbeeld een CV check en profielfotoshoot!)
Netwerk bijeenkomst
En meer!

Een Mobiele LinkedIn Fotostudio Is Een Aanwinst Voor Je Event

Heb je er weleens over nagedacht om een LinkedIn profielfotograaf in te huren voor een event? Wij zetten een aantal goede redenen voor je op een rijtje waarom je op je volgende event een LinkedIn profielfotostudio wilt neerzetten!

Weinig mensen laten uit zichzelf een goede profielfoto maken
De drempel om naar een fotograaf te stappen voor een profielfoto is enorm hoog. Zelf in het midden van de aandacht staan, hoe je moeten kijken op je foto, wat je aan moet trekken, allemaal drempeltjes om die stap niet te zetten.
Een goede profielfoto bepaalt de 1ste indruk
Het belang van een goede zakelijke profielfoto wordt vaak vergeten. Vooral die eerste indruk telt. Je weet dus zeker dat je veel bezoekers blij gaat maken met een professionele profielfotostudio.
Je kunt zelf geen goede LinkedIn profielfoto maken
We zien het toch zo vaak dat er op LinkedIn of op sollicitatie brieven selfies geplaatst worden of kiekjes van de vakantie waaruit het hoofd uitgesneden is. Zo zonde. Die 1ste indruk is verpest. Zelf een goede foto maken lukt écht niet
Je geeft een héél waardevol cadeau
De drempel om een fotograaf op te zoeken is grotendeels weg, deze wacht namelijk op je gasten en nodigt ze uit om een foto te maken. Het initiatief om een goede foto te maken is ineens omgedraaid. Je helpt ze met die belangrijke 1ste indruk én je zorgt dat die beroerde selfies en vakantiekiekjes vanuit profielen verdreven worden.
Verzamel praktische data van bezoekers
Een bezoeker die je zo’n mooi cadeau geeft is vrijwel altijd bereid om in ruil daarvoor iets terug te geven. Dat kan een e-mailadres zijn, of een paar minuutjes van zijn tijd waarin jij jouw bedrijf kan pitchen, of het beantwoorden van een enquête.
Houdt bezoekers vast in je stand of op je event
Je wilt het liefst een bedrijvige stand op een beurs. Waar mensen stil staan, in gesprek zijn of op de foto gaan hopen nieuwe mensen op. Ze willen weten wat er in zo’n stand te beleven is. Zo kom je met veel meer mensen in contact om van jouw beursdeelname een succes te maken.
 

Wij helpen jouw bezoekers, klanten, gasten, werkzoekenden, studenten, …  , met het maken van de perfecte profielfoto. Die profielfoto is geschikt voor veel meer dan alleen LinkedIn. Zo zijn ze ook waardevol voor sollicitatiebrieven of op een website.

De Gemeten Meerwaarde Van Een Professionele LinkedIn Profielfoto

LinkedIn weet te vertellen dat de kans 14x groter is dat een profiel bekeken wordt als er een profielfoto is. Profielen met een foto krijgen veel meer aandacht en men bekijkt deze 20% langer dan een profiel zonder foto.

Waar Moet Een Goede Profielfoto Aan Voldoen?

Om goed herkend te worden is het belangrijk dat je hoofd volledig is beeld is, met een klein stukje van het bovenlijf. Een lichte achtergrond geeft rust en geeft de volledige aandacht aan de persoon op de foto. Een simpele, vriendelijke glimlach, recht in de camera, met een zelfverzekerde uitdrukking maakt dat je contact maakt met de kijker. Het geeft gewoon vertrouwen.

Onze Professionele LinkedIn Profiel Fotograaf

De fotografen van de Doe het SelfieBox hebben 2 belangrijke kenmerken die ze perfect maken voor een mobiele LinkedIn fotostudio op jouw event.

we hebben ervaren, professionele fotografen
Met onze ervaring stellen we je bezoekers op hun gemak, helpen ze met een goede utistraling en houding en leggen ze snel en professonieel vast op de gevoelige plaat.

we zijn gewend om op events te werken
We beschikken over allerlei mobiele fotostudio’s in verschillende afmetingen en kunnen zelfs meerdere studio’s tegelijk plaatsen. Onze uitrusting geeft de mogelijkheid om foto’s direct per mail door te laten sturen naar het e-mailadres van de bezoeker of om beelden te streamen naar een slideshow. Wil je een enquête laten beantwoorden, het kan direct in onze applicatie.

Do we need to say more?

Volgens mij is wel duidelijk dat we je graag willen helpen op je volgende event met een mobiele profielfotostudio. Een oplossing maken we voor je op maat, altijd aangepast naar jouw wensen en naadloos aansluitend bij het event dat jij organiseert. Een LinkedIn profielfotostudio combineren we ook met andere disciplines zoals een rode loper fotoshoot, een sfeerimpressie of zelfs een fotohokje voor de fun als na de serieuze happening het tijd wordt voor een feestje!

Doe het SelfieBox is part of

logo booqbox

Oud-Beijerland (The Netherlands)

Information
Follow us on Social Media