Photobooths met bloemen

Ben je op zoek naar een photobooth met flowerwall? We hebben verschillende flowerwalls die je photobooth een romantisch en extra aantrekkelijk uiterlijk geven. We verzamelden onze photobooths waarbij al een flowerwall is inbegrepen, of waarbij je als extraatje een flowerwall kunt huren. Hieronder zie je de photobooths die te huren zijn met flowerwall.

flower fotospiegel met flowerwall

Flower Doe het SelfieSpiegel

vanaf € 650 incl. BTW
(€ 540 excl. BTW)

GIF booth

Doe het SelfieBox Wood - GIF Booth (optie: flowerwall)

vanaf € 250 incl. BTW
(€ 210 excl. BTW)

Photobooth met flowerwall

Doe het SelfieBox Compact met flowerwall

vanaf € 525 incl. BTW
(€ 435 excl. BTW)

polaroid fotomeisje met flowerwall

Polaroid fotograaf + flowerwall

vanaf € 695 incl. BTW
(€ 575 excl. BTW)

EEN fOTOBOOTH HUREN met bloemen/flowerwall?

Bij de Doe het SelfieBox hebben we verschillende prachtige flowerwalls. Deze flowerwalls zijn inzetbaar bij de meeste van onze photobooths en fotospiegels. Bij de photobooths die je hiervoor ziet wordt een flowerwall het meest ingezet, wil je 'm bij een andere photobooth of mobiele fotostudio die je op onze site ziet? Dat kan! Je betaalt dan een meerprijs van € 100 voor de flowerwall.

Een flowerwall voor net dat beetje extra romantiek

Kies je trouwens voor de Flower Doe het SelfieSpiegel, dan gaan we nog een stapje verder dan een flowerwall. Hierbij heeft ook de fotospiegel een lijst met bloemen. Net zoals we meerdere verschillende flowerwalls hebben, zo zijn er ook 2 verschillende lijsten om de flower fotospiegel.

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media